Play Video

با اینکه اخذ ویزای مهاجرت به کانادا – اگر روند آن به درستی طی شود – کار چندان دشواری به نظر نمی‌رسد، اما غفلت کردن در روند پرونده مهاجرتی می‌تواند برای متقاضی گران تمام شود و به ریجکتی منجر گردد. در ادامه با مهم‌ترین دلایل کلی ریجکتی ویزای کانادا آشنا خواهید شد.

3 دلیل رایج ریجکتی ویزای کانادا که در اکثر پرونده های ریجکتی مهاجرتی کانادا اعلام می شود به شرح زیر است:

  • مشخص نبودن هدف از سفر (purpose of travel)
  •  وابستگی های خانوادگی (Family tie)
  • مشخص نبودن منابع مالی (Finance)
 

طبق اطلاعات سایت معتبر کانادایی Cacadim، اگر ویزا کانادا ریجکت شود (به دلیل عدم پذیرش پزشکی یا کیفری)، باید با یک وکیل واجد شرایط مهاجرت کانادا تماس بگیرید تا برای رفع ریجکتی ویزای کانادا، به شما مشاوره دهد. اگر درخواست شما برای مدارک ناکافی رد شد، بسته به اینکه آنها چه بوده‌اند، همچنان می‌توانید به کانادا بیایید اما باید مدارک خود را مجددا ارزیابی کنید.

مشخص نبودن هدف از سفر (purpose of travel)

Play Video

یکی از رایج ترین و شایع ترین دلایل ریجکتی که معمولا در ۹۹ درصد نامه های ریجکتی ویزای کانادا عنوان میشود مسئله مشخص نبودن هدف از سفر یا purpose of travel می باشد.
هدف از سفر کاملاً کلی است. ولی چه چیزی باعث میشود آفیسر به این نتیجه برسد؟ دلیلش میتواند این باشد که تناقضاتی در مدارک ما وجود داشته است که باعث شده آفیسر به این نتیجه برسد که هدف سفر شما چیزی که اعلام کردید نیست.
مواردی که میتواند باعث این موضوع شود به شرح زیر است:
۱. استادی پلن (study plan) یا کاور لِتِر (cover letter)
۲.سابقه تحصیلی ضعیف
۳.عدم توجه به سطح و مدرک زبان

وابستگی خانوادگی (Family tie)

Play Video

دلیل رایج دیگری که ممکن است در نامه های ریجکتی ویزای کانادا برای دانشجویان و دانش آموزان عنوان شود، وابستگی خانوادگی یا Family tie می باشد.
آفیسر های مهاجرتی برای صدور ویزا به دنبال دلایلی هستند که فرد پس از دوران تحصیل از کشور کانادا خارج شوند. بنابراین اگر دلایل و مدارک کافی مبنی بر اینکه پس از تحصیل از کشور کانادا خارج میشوید در پرونده شما نباشد ممکن است آفیسر درخواست ویزای شما را ریجکت کند.
وابستگی‌های خانوادگی در ایران و کانادا می‌تواند در قانع شدن آفیسر در صدور یا رد ویزا کمک کند.
اگر شما فامیلیا خویشاوندی در کانادا دارید این موضوع می تواند باعث شود آفیسر نسبت به قصد بازگشت شما به کشور خود شک کند و تصمیم به ریجکتی ویزای شما بگیرد.
از طرفی اگر شما وابستگی های کافی را در ایران داشته باشید می‌تواند به اطمینان آفیسر از خروج شما از کشور کانادا کمک کند.

کمبود منابع مالی (Finance resource)

Play Video

یکی از دلایل دیگری که می تواند باعث رد شدن درخواست ویزای کانادا گردد، مسئله تمکن مالی است. یعنی با توجه به مدارکی که شما در پرونده خود ثبت نمودید نتوانسته که آفیسر را از توانایی مالی شما برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل و یا هر هزینه دیگری که ممکن است در کانادا داشته باشید، قانع کند.
بنابراین مدارک تمکن مالی برای گرفتن ویزای کانادا بسیار مهم است. شما می بایست مدارکی ارائه دهید که نشان دهد توانایی تامین هزینه‌های لازم در مدت تحصیل و زندگی در کانادا را دارا می باشید.
در صورتی که فردی به عنوان همراه شما درخواست ویزا می نماید باید در ارائه مدارک تمکن مالی هزینه‌های آن فرد نیز مورد توجه قرار گیرد.
نکته مهم دیگر برای کسانی است که فرد دیگری را به عنوان اسپانسر یا ساپورتر معرفی می کنند. علاوه بر ارائه مدارک مالی ساپورتر ، تعهد محضری مبنی بر اینکه هزینه‌های دانشجو یا دانش آموز را تامین خواهد کرد، مورد نیاز است.

البته موارد فوق معمولا در پرونده های ریجکتی ذکر می گردد و این دلایل خیلی کلی ذکر می گردد. برای آگاهی دقیق تر از فرآیندی که پرونده طی کرده است و دلایل جزئی تری که آفیسر بنا بر آنها تصمیم به ریجت کردن گرفته است لازم است نسبت به دریافت نوت آفیسر اقدام کنید.

با این حال دلایل زیر نیز اگر در پرونده فردی باشد ممکن است باعث رد ویزای کانادا گردد:

  • عدم ارائه مدارک صحیح و دقیق
  • عدم داشتن تمکن مالی برای سفر و یا اقامت موقت در کانادا (یا اثبات نکردن داشتن تمکن مالی)
  • عدم رعایت استانداردهای امنیتی بین‌المللی (داشتن سوء پیشینه کیفری)
  • عدم رعایت کردن استانداردهای بهداشت و سلامت
  • افسر ویزا در مورد نیت و خواسته فرد متقاضی دچار شک و تردید شود که بیشتر از ناهمانگی اطلاعات وارد شده در پرونده نشأت می‌گیرد.

عوامل دیگری هم وجود دارند که می‌توانند منجر به رد شدن ویزای کانادا شوند، اما اکثر آنها در پارامترهای ذکر شده قرار می‌گیرند. اگر درخواست شما رد شود، می‌توانید درخواست تجدید نظر یا درخواست مجدد برای اخذ ویزا بدهید.

با این حال، در مورد درخواست تجدید نظر، نمی‌توانید از افسر ویزا یا مقامات سفارت انتظار داشته باشید که درخواست تجدید نظر برای دریافت ویزای موقت را بپذیرند. بهترین گزینه پیش روی شما این است که با درخواست جدید بهبود یافته (رفع مشکلات قبلی) دوباره برای ویزا درخواست دهید.

مطالب پیشنهادی:
اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا

گزینه‌های تجدید نظر برای رفع ریجکتی ویزای کانادا:

  • درخواست بازیابی به مرکز پردازش پرونده یا CPC.
  • درخواست تجدید نظر در مورد عدم پذیرش ویزای کانادا به بخش داوری مهاجرت یا IAD.
  • درخواست تجدید نظر در مورد رد ویزای کانادا به دادگاه فدرال کانادا.

اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا

اگر متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا و کلیه ویزاهای اقامت موقت هستید و پرونده شما ریجکت شود، متاسفانه نمی‌توانید نسبت به رد شدن ویزای خود اعتراض کنید (اما می‌توانید دوباره اقدام کنید). اما متقاضیان ویزای کاری، تحصیلی و اقامت دائم کانادا می‌توانند نسبت به حکم ریجکتی پرونده خود تا مدت زمان 60 روز (و البته ددلاینی که افسر آن را تعیین می‌کند) به دادگاه مهاجرت کانادا اعتراض کنند.

برای اینکه پرونده شما توسط افسر ویزا رد نشود، بهتر است صفر تا صد پرونده خود را به یکی از موسسات مهاجرتی قانون‌مند بسپارید تا وکلای مجرب آنها بتوانند شما را در اخذ ویزای مورد نظرتان راهنمایی کنند.

در صورت ریجکت شدن ویزای کانادا، اگر مطمئن هستید که ریجکت شدن درخواست ویزای شما بی‌پایه و اساس بوده و واقعا به آن ویزا احتیاج دارید، این گزینه برای شما میسر است که دوباره درخواست بدهید. اما نحوه نوشتن نامه درخواست مجدد بسیار مهم است.

هرگز با نوشتن جملات غیرمنطقی و احساسی نمی‌توانید دل افسر ویزا را به دست آورید، پس سعی کنید کاملا اصولی، منطقی و متقاعد کننده درخواست مجدد را پر کنید. برای راهنمایی هرچه بهتر شما، نکاتی را در مورد این مسئله آورده‌ایم:

  • درج کامل مدارک هویتی
  • درج واضح اهداف‌تان از سفر یا مهاجرت به کانادا
  • درج تاریخ دریافت نامه ریجکتی ویزا
  • اگر از سفارت کانادا نامه ریجکتی ویزا را دریافت کرده‌اید، دلایل رد شدن را حتما متذکر شوید
  • استدلال‌های خود در مورد این موضوع که چرا فکر می‌کنید عدم پذیرش‌تان ناعادلانه بوده است را با ذکر دقیق دلایل درج کنید
  • امضا و درج تاریخ ارسال نامه درخواست مجدد در پایان برگه الزامی است
گرفتن نوت آفیسر کانادا (ATIP ، GCMS) برای رفع ریجکتی ویزا

گرفتن نوت آفیسر کانادا (ATIP ، GCMS)

برای بهبود رسیدگی به پرونده افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، سیستم تحت عنوان GCMS در نظر گرفته شده است که نوت‌های این سیستم یکی از بهترین روش‌های جهت آگاهی از خلاصه پرونده و گزارش‌های موجود در آن است. این گزارش‌ها شامل مکاتبات متقاضی با IRCC، یادداشت‌های دقیق افسر ویزا و اسناد دریافت شده از طرف فرد متقاضی است.

نوت GCMS که پرونده (یک نسخه خلاصه از آن) مهاجرتی متقاضی را در اختیار فرد می‌گذارد، کمک قابل توجهی به او جهت عدم تکرار اشتباهات پیشین خواهد کرد. پیش از اینکه درخواست مجدد خود را ارسال کنید، پیشنهاد می‌کنیم نوت آفیسر پرونده یا همان GCMS را از اداره مهاجرت کانادا اخذ نمایید.

چنین خدماتی تحت سرویس‌دهی مرکز دسترسی به اطلاعات شخصی (ATIP) ارائه می‌شوند و حق هر فرد کانادایی در دسترسی به جزئیات پرونده خود محفوظ است.

نوت GCMS (Global Case Management System) که عمدتا نزدیک به 50 صفحه است، مو به مو مراحل بررسی پرونده ویزای شما را مشخص می‌کند. تمام مدارکی را که برای آفیسر فرستاده‌اید و ثبت و مورد بررسی قرار گرفته‌اند هم در داخل این نوت گنجانده شده‌اند. لازم به ذکر است که برای تفسیر چنین نوت‌هایی معمولا به افراد و وکلای با تجربه نیاز است.  

رفع ریجکتی ویزا با گرفتن نوت آفیسر کانادا (ATIP ، GCMS)

مزایای گرفتن نوت آفیسر

کاربرد اصلی نوت آفیسر در پرونده‌های ریجکتی ویزا کانادا در یافتن دلایل اصلی ریجکت شدن پرونده است. بنابراین با اخذ چنین نوتی می‌توانید به وضوح ببینید که به چه علت آفیسر پرونده شما را رد کرده است. با پی بردن به نقایص پرونده، برطرف کردن آنها و ارسال مجدد پرونده کار سختی نخواهد بود:
  • رفع علل ریجکتی ویزا
  • آگاهی پیدا کردن از روند رسیدگی به پرونده
  • آگاهی پیدا کردن از چگونگی روند پیشرفت پرونده‌های مهاجرتی
  • اطمینان پیدا کردن از این موضوع که تمامی مدارک ارسالی ضمیمه پرونده شما شده باشند
اگر به دنبال مهاجرت تحصیلی هستید، همه‌ی سوالاتتان را از ما بپرسید.

روند درخواست نوت افسر ویزا

پروسه درخواست اخذ نوت به این صورت است که ابتدا فرم مربوط به آن باید توسط یک شهروند کانادایی و یا وکیل متقاضی (نماینده او) با ذکر تمامی مشخصات لازم متقاضی پر شود. پس از تایید توسط متقاضی، نامه درخواست نوت باید در سرویس آنلاین اداره مهاجرت کانادا بارگذاری شود.

برای اینکه درخواست اخذ نوت افسر برای شما ثبت شود، بایستی هزینه آن که حدودا 5 دلار کانادا است را پرداخت کنید و پس از آن هم، مدت زمان مورد نیاز برای ارسال نوت از سوی اداره مهاجرت کانادا کمتر از 45 روز خواهد بود.

مطلب پیشنهادی:
گرفتن نوت آفیسر کانادا برای رفع ریجکتی ویزا

ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

شما برای تحصیل در کشور کانادا نیاز به ویزای تحصیلی این کشور را دارید. پروسه دریافت ویزای تحصیلی با اینکه ساده به نظر می‌رسد، اما گاها با موانعی روبه‌رو می‌شود که نیاز به رفع ریجکت شدن ویزای دانش آموزی کانادا پیدا خواهید کرد.

بسیاری از دانشجویان مشتاق ادامه تحصیل در کانادا، فکر می‌کنند که اخذ پذیرش از دانشگاه‌های کانادا سخت‌تر از دریافت ویزای دانشجویی است که باید گفت کاملا اشتباه است.

اگر در ارسال و ارائه مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کانادا غفلت کنید، ممکن است شانس ادامه تحصیل در یکی از بهترین کشورهای جهان را از دست بدهید. در این راستا پیشنهاد می‌کنیم مطلب مربوط به تحصیل کارشناسی در کانادا را مطالعه کنید.

احتمال ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا چند درصد است؟

طبق گزارش IRCC (مهاجرت، پناهندگان، شهروندان کانادا)، تعداد دانشجویان بین المللی دارای ویزای دانشجویی کانادا تا 31 دسامبر 2019، 640000 نفر بود که این تعداد هر ساله افزایش قابل توجهی می‌یابد.

افزایش درخواست‌ها منجر به رد ویزای تحصیلی کانادا شده است. طبق گزارش CIC، هر سال به طور متوسط 30 درصد از کل درخواست‌های ویزای دانشجویی برای کانادا رد می‌شود. اکثر این ریجکت‌ها بر اساس برخی از دلایل رایج در ارائه مدارک لازم است.

رفع ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

استان کِبِک با بیش از 45 درصد ریجکتی، بیشترین درصد رد کردن ویزای تحصیلی دانشجویان بین‌المللی را به خود اختصاص داده است و پس از آن، استان‌های آلبرتا و نیوبرانزویک با 24 درصد و استان ساسکاچوان با 23 درصد قرار دارند.
برای اطلاع از شرایط تحصیل کارشناسی ارشد در کانادا، مقاله‌ای را آماده کرده‌ایم که مطالعه آن را پیشنهاد می‌کنیم.

تعداد کل تقاضاها در سال 2018
بیش از 9 هزار ویزا
تعداد کل تقاضاها در سال 2017
بیش از 4 هزار ویزا
ویزاهای تایید شده
بیش از 6 هزار ویزا
ویزاهای تایید شده
بیش از 3 هزار ویزا
درصد ریجکتی
تقریبا 33 درصد
درصد ریجکتی
تقریبا 25 درصد

دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

اگر دچار مشکل ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا شدید، ابتدا باید روی دلایل رد پرونده خود تمرکز کنید. از طرفی، اگر هنوز اقدام به ارسال مدارک خود جهت اخذ ویزای تحصیلی نکرده‌اید، بهتر است با دلایل عمده ریجکتی ویزای تحصیلی این کشور آشنا شوید:

  • عدم اخذ نامه پذیرش دانشگاه
  • ارائه نامه پذیرش جعلی یا نامعتبر
  • عدم ارائه مدارک لازم (اعم از مدارک هویتی)
  • عدم برخورداری از تمکن مالی برای تامین هزینه‌های زندگی در کانادا
  • شک کردن افسر ویزا به منابع مالی اعلام شده
  • عدم داشتن حداقل معدل و سوابق تحصیلی درخشان
  • اشتباه در انتخاب رشته (نامرتبط بودن رشته انتخابی با رشته تحصیلی قبلی)
  • عدم داشتن سفرهای برون مرزی
  • ارائه ندادن گواهی سلامت
  • نداشتن وابستگی عاطفی به کشور مبدا (ایران)
دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

رفع ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

پس از دریافت نامه ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا، باید برای رفع دلایل آن اقدام کرد و این حق برای تمامی افراد به غیر از متقاضیان ویزای توریستی محفوظ است. نامه ریجکتی که معمولا کمتر از 4 صفحه است از طریق ایمیل به متقاضی ارسال می‌گردد و قبل از آن به وکیل وی ابلاغ می‌شود.

در این شرایط دانشجو می‌تواند از حقوق خود دفاع کرده و درخواست نوت آفیسر کند. نوت آفیسر همانطور که گفتیم، نامه‌ای است که در آن تمامی جزئیات پرونده از رونده پیشرفت تا مکاتبات و دلایل ریجکت شدن پرونده آمده است.

در صورتی که از نوت آفیسر به نحو احسنت استفاده کرده و پرونده را مجددا پس از برطرف کردن شبهات ارسال کنید، شانس بالایی برای اخذ ویزا خواهید داشت.

از این‌رو، پروسه اعتراض کردن به رای باید به طور دقیق و اصولی انجام گیرد و اداره مهاجرت کانادا روش‌های مختلفی را پیش روی دانشجویان قرار داده است:

  • با ارسال ایمیل مستقیم به آدرس سفارت کانادا: در این ایمیل شما باید با ارائه دلایل محکمه‌پسند و منطقی، افسر پرونده خود را مجاب کنید تا مدارک و پرونده جدید را دوباره بررسی کند
  • با پر کردن فرم‌های آنلاین اداره مهاجرت: این روش، تا حد زیادی به دانش و تجربه نیاز دارد و پیشنهاد می‌کنیم این گزینه توسط وکیل یا نماینده فرد متقاضی انجام بگیرد
  • با پی بردن به نواقص پرونده: این روش اصولی‌ترین مسیر برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا بعد از رد شدن است. پی بردن به کاستی‌های پرونده و در نتیجه رفع تمامی آنها، شما را به ویزای تحصیلی این کشور خواهد رساند
ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا

ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا

از نظر قانونی این حق به دانشجویان بین‌المللی داده شده است که فردی به عنوان همراه وی از دولت کانادا تقاضای ویزای همراه کند.

برای مثال اگر دارای ویزای تحصیلی کانادا باشید، همسر شما می‌تواند به عنوان همراه تقاضای ویزا کند. نه تنها همسر بلکه خانواده درجه یک نیز می‌تواند برای دریافت چنین ویزایی اقدام کند اما توجه داشته باشید که امکان رد شدن درخواست ویزای همراه همواره بالا است.

احتمال ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا چند درصد است؟

احتمال ریجکتی ویزای همراه کانادا در پرونده‌هایی که از سوی برخی از کشورها – که درصد پناهنده شدن افراد پس از ورود به این کشور بالا است – رو به افزایش است و متاسفانه ایران هم یکی از این کشورها است. همچنین در پاره‌ای از اوقات مانند همه‌گیری ویروس کرونا ممکن است در پروسه پرونده ویزای همراه تاثیر منفی بگذارد و بهتر است قبل از ارسال مدارک به تمامی جوانب کار دقت داشته باشید.

دلایل ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا

دلایل ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا

دلایلی که به رفع ریجکتی ویزای همراه کانادا احتیاج پیدا می‌کنید در عین حال که ممکن است بسیار ساده باشند اما مهم هستند. اکثر پرونده‌هایی که به ریجکتی ختم شده‌اند، یک یا چندی از دلایل زیر را داشته‌اند:

  • عدم ارسال مدارک هویتی
  • مشخص نبودن رابطه خانوادگی با فرد اصلی
  • شک کردن آفیسر پرونده به صوری بودن ازدواج
  • داشتن چندین مورد ریجکتی قبلی
  • نداشتن قدرت مالی کافی فرد اصلی و همراه
  • داشتن بیماری‌های خاص و واگیردار همراه

رفع ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا

یکی از مسائلی که در برطرف کردن مشکل ریجکتی ویزا همراه به متقاضیان کمک می‌کند، رزرو کردن و ارائه بلیط برگشت هواپیما با نام همراه است. در صورتی که آفیسر پرونده به بازگشت همراه شک داشته باشد با ارسال مدارک لازم به همراه کپی از بلیط برگشت، می‌توانید نظر وی را نسبت به پرونده عوض کنید.

در ضمن با ارسال مدارک و دلایل روشن مبتنی بر این که در ایران دارای خانواده، شغل و آینده خوبی هستید و به هیچ وجه قصد ماندن در کانادا را ندارید، می‌توانید شانس خود در رفع ریجکتی ویزای کانادا را بالا ببرید.

برای حل کردن چنین مشکلاتی از ریشه، بهتر است از همان ابتدا با موسسه مهاجرتی بینا اپلای در ارتباط باشید و پرونده مهاجرتی خود را به وکلای تراز اول ما بسپارید.

رفع ریجکتی ویزای همراه (پیوست) کانادا

ریجکتی ویزای کاری کانادا

خیلی از اوقات این مشکل برای ایرانیان پیش می‌آید که  قصد دارند تا برای کار در کشوری مانند کانادا اقدام کنند اما بنا به دلایلی این درخواست رد می‌شود. در این حالت ممکن است فرد دچار افسردگی شود و دیگر تمایل نداشته باشد تا برای کار در یک کشور خارجی اقدام کند. اما این پایان راه برای او نیست.

زمانی که درخواست شما برای دریافت ویزای کاری کانادا رد می‌شود، می‌توانید بازهم برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنید. اما حتما دلایلی برای افسر وجود داشته که درخواست شما را رد کرده است.

از این رو باید به دنبال رفع آن ابهامات باشید و سپس برای دریافت ویزای کاری کانادا اقدام کنید. از این رو در بخش‌های بعدی قصد داریم تا به دلایل و نحوه رفع ریجکتی ویزای کاری کانادا بپردازیم.

مطالب پیشنهادی:

احتمال ریجکتی ویزای کاری کانادا چند درصد است؟

در دهه اخیر، کشور کانادا یکی از کشورهایی در جهان بود که بیشترین میزان پذیرش ویزای کاری را داشت و حدودا 90 درصد درخواست‌کنندگان برای کار در این کشور پذیرفته می‌شدند. اما در سال‌های اخیر، سیاست‌های این کشور برای ورود افراد جویای کار تغییر کرد و از این رو قبول شدن توسط افسرهای مهاجرتی برای افراد مختلف از جمله ایرانیان سخت‌تر از قبل شد.

به طوری که در سال‌های اخیر و البته با شروع دوران زندگی با کرونا، نرخ قبولی ویزای کاری یا از هر نوع دیگری در کشور کانادا دچار افت شدیدی شده و از 90 درصد به حدودا 60 درصد رسیده است.

دلایل ریجکتی ویزای کاری کانادا

یکی از اصلی‌ترین دلایل اینکه ویزای کاری فردی رد می‌شود، این است که نمی‌تواند افسر مهاجرت را متقاعد کند که قصد دارد تا پس از پایان مدت اقامت موقتی خود، به کشور مبدا بازگردد. از این رو، اگر افسر مهاجرت ذره‌ای در این موضوع شک داشته باشد، ممکن است درخواست ویزای کاری شما را رد کند.

ریجکتی ویزای کاری کانادا

همچنین در بسیاری از مواقع هم ریجکتی ویزای کاری کانادا تنها به دلیل نقص مدارک اتفاق می‌افتد. چرا که افسر مهاجرت اگر با نقص مدارک مواجه شود، با خود تصور خواهد کرد که شما از عمد مدرکی را ارائه نکرده‌اید و بلافاصله مهر رد را روی برگه درخواست ویزای کاری شما خواهد زد. البته که این پایان راه نیست و شما می‌توانید در آینده باز هم برای دریافت ویزای کاری این کشور اقدام کنید.

یکی دیگر از دلایلی که می‌تواند باعث ریجکتی ویزای کانادا شما شود، عدم واجد شرایط بودن است. در کشور کانادا بسیار به داشتن شرایط کار توجه می‌شود و از این رو اگر شما حتی یکی از شرایط مورد نیاز را نداشته باشید، توسط افسر مهاجرتی این کشور، رد خواهید شد.

رفع ریجکتی ویزای کاری کانادا

شما برای رفع ریجکتی ویزای کانادا پیش از هرکاری باید ابتدا به دنبال بررسی دلایل ریجکتی درخواست خود باشید. چرا که ممکن است مسیر رفع ریجکتی اشتباهی را دنبال کنید.

به عنوان مثال، ممکن است شما مدرک تحصیلی معتبری را برای کار در این کشور نداشته باشید، اما به اشتباه به دنبال اثبات گواهی عدم سوء پیشینه خود بروید. به همین خاطر بهتر است در این روند از یک آژانس مهاجرتی معتبر مانند بینا اپلای برای پیش‌برد خدمات خود کمک بگیرید.

ریجکتی ویزای توریستی کانادا

یکی دیگر از انواع ویزای کشور کانادا که اتفاقا هم در ایران طرفداران بسیاری دارد، ویزای توریستی است. ویزای توریستی کشور کانادا این امکان را به شما خواهد داد تا بتوانید برای مدتی در این کشور اقامت داشته باشید؛ اما بنا به دلایل مختلفی ممکن است درخواست دریافت این ویزا از سمت افسر مهاجرت این کشور رد شود. اما دلایل آن چیست؟ چگونه می‌توان برای رفع ریجکتی ویزای کانادا از نوع توریستی اقدام کرد؟ با ما در ادامه این بخش همراه باشید.

مطلب پیشنهادی:
ریجکتی ویزای توریستی کانادا

احتمال ریجکتی ویزای توریستی کانادا چند درصد است؟

در سال‌های گذشته احتمال دریافت ویزای توریستی کانادا برای شما در حدود 90 درصد بود. اما این درصد در سال‌های اخیر به‌شدت کاهش داشته است و از این رو بهتر است برای رفع ریجکتی ویزای کانادا یا ثبت درخواست برای اولین بار، یک موسسه مهاجرتی را در کنار خود داشته باشید.

در سال 2011 نرخ قبولی ویزای توریستی کانادا به 82 درصد کاهش پیدا کرد و در آن سال درخواست ویزای 192071 نفر رد شد. این در حالی است که این نرخ تا سال 2015 با رشد یک درصدی در سال 2013 و سپس رسیدن به 81 درصد، حدودا در یک حد باقی ماند.

از سال 2016 شرایط دریافت ویزای توریستی کانادا تغییر کرد و تعداد ریجکتی‌های ویزا بیشتر از قبل شد. به طوری که در این سال نرخ ریجکتی به 21 درصد رسید. این نرخ در سال بعدی یعنی 2017 باز هم کاهش پیدا کرد و به 74 درصد رسید. 

در سال بعدی، باز هم با افت شدیدی مواجه شد و رکورد 70 درصدی پذیرش ویزا را ثبت کرد. سال 2019 بود که پاندمی کرونا جهان را درگیر خود کرد و کانادا هم از این قاعده مستثنی نبود. در سال 2019 به 64 درصد کاهش و در سال 2020 به 66 درصد افزایش پیدا کرد.

دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا

دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که یک افسر مهاجرتی می‌تواند به‌خاطر آن درخواست ویزای توریستی را رد کند، عدم ارائه مدارک کامل است. چرا که درست مانند ویزای کاری کشور کانادا، شما در صورتی که یکی از مدارک مورد نظر را ارئه ندهید، باعث خواهید شد تا افسر فکر کند قصد پنهان‌کردن چیزی را دارید و از این رو به شما امکان سفر به کانادا را نخواهد داد.

در نظر داشته باشید که ممکن است درخواست دریافت ویزای توریستی شما بنا به دلایل دیگری نیز رد شود. از جمله این دلایل هم می‌‌توان به داشتن مشکلی در یکی از مدارک اشاره کرد.

بسیاری از اوقات هم این مشکل برای شما پیش می‌آید که تمام مدارک را ارائه کرده‌اید، اما بنا به دلایل مختلفی از جمله داشتن مشکل در یکی از مدارک و عدم برخورداری از شرایط مورد نیاز این کشور، درخواست دریافت ویزای شما رد شود. در این حالت باید به دنبال رفع ریجکتی ویزای توریستی کانادا باشید که در ادامه به آن می‌پردازیم.

رفع ریجکتی ویزای توریستی کانادا

همانطور که گفته شد، ریجکتی ویزای کانادا می‌تواند بنا به دلایل مختلفی رخ بدهد که بررسی آن کار هرکسی نیست. اما به طور کلی می‌توان گفت که شما با بررسی دوباره مدارک و اطمینان از کامل و معتبر بودن آن‌ها، می‌توانید دوباره برای دریافت ویزای توریستی کانادا اقدام کنید.

رفع ریجکتی ویزای کانادا با وکلای تراز اول موسسه بینا اپلای

در این مقاله درباره دلایل و نحوه اعتراض به ریجکتی و گرفتن نوت آفیسر کانادا صحبت کردیم. برای رفع ریجکتی ویزای کانادا و دیگر مشکلات پیش رو، کمک گرفتن از موسسات مهاجرتی و وکلای با تجربه بسیار حائز اهمیت است. همانطور که در این مطلب خواندید، دلایل رد شدن پرونده‌ها در عین حال که می‌توانند حل و فصل شوند اما پروسه پیجیده و فنی دارند.

موسسه بینا اپلای، با پشتوانه وکلای مهاجرتی خود این امید را به شما عزیزان می‌دهد تا بررسی مجدد پرونده و رفع مشکلات آن، ویزای مورد نظر خود را در کمترین زمان ممکن به دست بیاورید.

سوالات متداول

اگر درخواست شما برای آمدن به کانادا را اداره مهاجرت رد کرده باشد، می‌توانید هر زمان که بخواهید دوباره درخواست دهید، مگر اینکه در نامه تصمیم‌تان آمده باشد که نمی‌توانید. فقط در صورتی باید دوباره درخواست دهید که بتوانید اطلاعاتی را که قبلاً درج نکرده‌اید درج کنید

برای رد شدن های زیر A40، افسر از نامه رد شدن A40 استفاده می کند که باید حاوی اطلاعاتی باشد که متقاضی از تاریخ صدور نامه رد شدن A40 به مدت 5 سال از ورود به کانادا منع شده است.

خیر. اگر درخواست شما رد شد، درخواست مجدد با همان اطلاعات قبلی (بدون تکمیل موارد)، حتی با آژانس مهاجرتی یا مسافرتی یکسان (همان که بار اول درخواست داده بودید)، این تصمیم را تغییر نخواهد داد. درخواست شما ممکن است رد شود زیرا: مقامی که در مورد پرونده شما تصمیم می گیرد دلیلی دارد که باور کند شما بیش از اقامت مجاز خود در کانادا خواهید ماند. مگر آنکه دلایل و مدارک جدیدی ارائه دهید.