دسترسی سریعToggle Table of Content

کشور سوئیس در یک نگاه

  • نام رسمی : کنفدراسیون سوئیس (به لاتین: Confoederatio Helvetica)
  • نوع حکومت: جمهوری فدرال
  • پایتخت: برن
  • مساحت کل: ۴۱٬۲۸۲ کیلومتر مربع
  • جمعیت: ۸٫۵ میلیون نفر
  • زبان های رسمی: آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی ، رومانش
  • واحد پول: فرانک سوئیس
  • مراکز اقتصادی: زوریخ، ژنو و بازل
  • دین و مذهب: مسیحیت با اکثریت کاتولیک و پروتستان

سوئیس در اروپای غربی قرار دارد و با کشورهای فرانسه، لیختن‌اشتاین، اتریش، آلمان و ایتالیا مرز مشترک دارد. مساحت کلی این کشور 41290 کیلومتر بوده و جمعیت آن هم قریب به 8 میلیون نفر است. این موضوع سبب شده تا تراکم جمعیت مناسبی داشته باشد. سوئیس 26 ایالت دارد که به عنوان کانتون شناخته می‌شوند.

پایتخت این کشور نیز شهر برن است و دو شهر زوریخ و ژنو نیز از مهم‌ترین مراکز این کشور به شمار می‌آیند. به‌گونه‌ای که هر ساله نشست‌های بین‌المللی و اجلاس‌های جهانیِ مختلفی در این دو شهر برگزار می‌شود.

در سوئیس بیش از 200 سازمان بین‌المللی وجود دارد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به مرکز تجارت جهانی، مرکز صلیب سرخ و یکی از دو دفتر اصلی سازمان ملل در اروپا اشاره نمود. همچنین این کشور مراکز علمی معتبری همچون دانشگاه زوریخ دارد که به‌عنوان یکی از مراکز معتبر علمی جهان شناخته می‌شود.

برخلاف تصور عموم این کشور عضو اتحادیه اروپا نیست اما عضو انجمن تجارت آزاد اتحادیه اروپا (EFTA) و شینگن است. بخش اصلی اقتصاد این کشور از بانکداری و بیمه تشکیل شده است اما صنایع دیگر آن هم رونق بالایی دارند. مجموع این موارد سبب شده است تا سوئیس یک مقصد جذاب برای زندگی و مهاجرت باشد.

چرا سوئیس بهترین کشور است؟

کشور سوئیس

سوئیس به دلیل کیفیت زندگی استثنایی، سیستم درمانی مشهور، ثبات سیاسی، مناظر طبیعی خیره کننده از جمله کوه های آلپ سوئیس، و اقتصاد قوی که توسط صنایعی مانند بانکداری، داروسازی و ساعت سازی هدایت می شود، اغلب بهترین کشور در نظر گرفته می شود.

مزایای مهاجرت به سوئیس

سطح رفاه بالا

این کشور به‌عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان شناخته می‌شود. میزان رفاه و استانداردهای زندگی در سوئیس، از هر نظر در بالاترین سطح خود قرار دارد. به‌گونه‌ای که هرساله این کشور از نظر شاخص رفاه جهانی در لیست ده کشور برتر دنیا قرار می‌گیرد.

اقتصاد پایدار

اقتصاد سوئیس به‌عنوان یکی از پایدارترین اقتصادهای جهان با زیرساخت قوی به شمار می‌آید و همین مورد سبب شده تا شاخص بیکاری و تورم در این کشور به حداقل میزان خود برسد. بدین منظور شما دغدغه‌ای بابت یافتن شغل در این کشور نخواهید داشت.

سطح درآمد بالا

پول در آوردن در سوئیس

پایه حقوق در سوئیس یکی از بهترین مزیت‌های این کشور به شمار می‌آید. این کشور یکی از بالاترین سطوح دستمزد را دارد و همین مورد سبب شده تا زندگی و تأمین مخارج در آن بسیار ساده باشد. این کشور از نظر سطح دستمزد رتبه‌ دوم جهانی را دارد.

ساعت کاری اندک

ساعت کاری اندک از دیگر مزایای مهاجرت به سوئیس است. متوسط کارکردن شهروندان سوئیسی تنها 41 ساعت در هفته است. این موضوع در کنار میزان دستمزد بالا، سبب شده تا زندگی و کسب درآمد در این کشور بسیار ایده‌آل و راحت باشد.

امنیت بالا

سطح امنیت در سوئیس در بالاترین حد ممکن قرار دارد. به‌گونه‌ای که میزان جرم و جنایت در این کشور، بسیار کمتر از میانگین جهانی است. این موضوع باعث شده تا افراد بتوانند با خیالی آسوده زندگی خود را سپری نمایند.

بی‌طرفی سیاسی

سوئیس تقریباً در تمام جنگ‌های قرن گذشته خود را بی‌طرف اعلام کرده است. از طرفی دیگر این کشور خود را از درگیری‌های سیاسی دور نگه می‌دارد و همین مورد سبب شده تا چشم‌انداز زندگی در این کشور بسیار شفاف و عاری از جنگ و خشونت باشد.

نظام آموزشی با کیفیت

تحصیل در سوئیس

سوئیس یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی را دارد و تعدادی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های جهان در این کشور واقع شده است. از طرفی دیگر هزینه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های دولتی آن به نسبت سایر کشورهای اروپایی اندک بوده و تفاوتی بین دانشجویان خارجی و اروپایی نیست. همین مورد سبب شده تا این کشور گزینه‌ی جذابی برای مهاجرت از طریق تحصیل باشد.

راحت بودن سفر از مبدأ سوئیس

سوئیس یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان را دارد به‌گونه‌ای که می‌توان با پاسپورت آن بدون ویزا به تعداد بسیار زیادی از کشورهای جهان سفر کرد. از طرفی دیگر این کشور در همسایگی ایتالیا و فرانسه قرار گرفته و می‌توان به‌سادگی به آن‌ها یا سایر کشورهای اروپایی نیز سفر نمود.

طبیعت بکر و زیبا

طبیعت زیبا در سوئیس

شاید کمتر کشوری را در قاره‌ اروپا دید که طبیعت بکری همچون سوئیس داشته باشد. این کشور رشته‌کوه‌های آلپ را در خود دارد و دارای مناطق زیبا و بکر زیادی است که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. از طرفی دیگر، این کشور برخلاف تصور عموم یک منطقه‌ی سردسیر نیست بلکه آب‌وهوای بیشتر کانتون‌های آن معتدل است.

تنوع زبانی

در سوئیس چهار زبان رسمی وجود دارد که عبارت‌اند از رومانش، ایتالیایی، فرانسوی و آلمانی که در کانتون‌های آن متفاوت است. این تنوع زبانی انتخاب بیشتری را به مهاجران می‌دهد. البته باید خاطرنشان کرد که در این کشور زبان انگلیسی هم تدریس می‌شود و به همین جهت ایجاد ارتباط با مردم این کشور و به‌ویژه نسل جوان آن ساده‌تر است.

انواع روش های مهاجرت به سوئیس

مهاجرت کردن به سوئیس

همان گونه که اشاره کردیم. سوئیس به‌عنوان یکی از مقصدهای جذاب برای مهاجران به‌حساب می‌آید. همین مورد سبب شده تا این کشور قوانین مختلفی را برای ارائه‌ اقامت تنظیم نماید و از این طریق نرخ مهاجرت را کنترل کند. به‌طورکلی چند روش برای مهاجرت به سوئیس وجود دارد که در ادامه هرکدام را برای شما شرح داده‌ایم. 

مهاجرت به سوئیس از طریق کار

شرایط اقتصادی و البته بازار کار سوئیس باعث شده تا این کشور یک مقصد جذاب برای نیروهای متخصص باشد. ازاین‌رو مهاجران زیادی هرساله از طریق ویزای کار برای دریافت اقامت این کشور اقدام می‌کنند. دولت این کشور در سال ۲۰۱۷ اصلاحاتی را در قانون مهاجرت از طریق کار اعمال نمود و بر اساس آن میزان پذیرش مهاجران از این طریق را سهمیه‌بندی کرد.

براین‌اساس هرساله ۳۰۰۰ نفر برای دریافت ویزای کار بلندمدت و ۴۵۰۰ نفر هم برای ویزای کار کوتاه‌مدت پذیرش می‌شوند.

عموماً این ویزاها به‌صورت پنج‌ساله است و شخص بعد از پایان این دوره، می‌بایست آن را تمدید کند. افراد داخل اتحادیه اروپا می‌توانند بعد از پنج سال درخواست اقامت دائم دهند اما افراد خارج از اتحادیه اروپا باید بعد از تمدید مجدد، نسبت به دریافت اقامت دائم اقدام نمایند.

البته باید این موضوع را خاطرنشان کرد که مهاجرت به سوئیس از طریق ویزای کار، سختی‌های بیشتری را برای افراد خارج از اتحادیه‌ی اروپا دارد. برای این کار شما باید ابتدا یک پیشنهاد کاری از کارفرمای سوئیسی داشته باشید. بدین منظور کارفرمای خارجی باید حداقل سه ماه درخواست استخدامی خود را در سوئیس آگهی نماید.

در صورت نبود متقاضی، سه ماه دیگر هم آن را در اتحادیه‌ اروپا آگهی کند. چنانچه بعد از این شش ماه نتواند نیروی کار مناسب را بیابد، باید مراتب را به اطلاع اداره‌ کار این کشور برساند تا امور مربوط به ویزای شما صورت گیرد.

تسلط به زبان، مدرک دانشگاهی، رزومه‌ کاری قوی و… می‌تواند شانس شما را برای مهاجرت به سوئیس افزایش دهد.

مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به سوئیس

تحصیل در سوئیس یکی از بهترین و البته ایده‌آل‌ترین شیوه‌های مهاجرتی برای افراد جوان است. در این کشور دانشگاه‌های معتبری همچون دانشگاه زوریخ وجود دارد که به‌عنوان یکی از قطب‌های علمی اروپا شناخته می‌شود. از طرفی دیگر نظام آموزشی سوئیس جزو برترین سیستم‌های آموزشی است و همین مورد آن را برای دانش‌پژوهان جذاب کرده است.

نکته‌ قابل‌توجه دیگر دراین‌رابطه، هزینه‌های پایین تحصیل در دانشگاه‌های دولتی این کشور (به نسبت سایر کشورهای اروپایی) و البته عدم تفاوت بین دانشجویان اروپایی و غیراروپایی است که سبب شده تا مهاجرت از طریق تحصیل، گزینه‌ای ایده‌آل باشد. در این حالت افراد می‌توانند در یکی از مراکز معتبر این کشور نسبت به تحصیل اقدام نموده و از این طریق ویزای تحصیلی بگیرند.

افراد بعد از اتمام دوره‌ تحصیل، می‌توانند به مدت شش ماه در خاک این کشور اقامت داشته و در پی یافتن شغل باشند. بعد از یافتن شغل می‌توان ویزای تحصیلی سوئیس را به ویزای کاری بدل نمود و از این طریق نسبت به دریافت اقامت دائم حرکت کرد. در این حالت دیگر نیازی نیست تا کارفرمای شما ۶ ماه درخواست استخدامی خود را در سوئیس و اروپا آگهی کند.از طرفی شما در حین تحصیل اجازه ۱۵ الی ۲۵ ساعت کار در هفته را دارید که می‌تواند در رزومه‌ شما مؤثر باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در مقاطع مختلف در کشور سوئیس لطفا به صفحات زیر مراجعه کنید:

مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه‌گذاری

سرمایه گذاری در سوئیس

سوئیس دارای یکی از بهترین و پایدارترین اقتصادهای جهان است. از طرفی سیستم مالی و قضایی شفافی دارد که این مورد آن را برای سرمایه‌گذاری جذاب کرده است. طبق قانون سوئیس می‌توان از طریق سرمایه‌گذاری در این کشور، اقامت دائم آن را به دست آورد که البته این مورد هم مانند سایر روش‌ها، نیازمند شروط خاصی است.

برای دریافت اقامت از این طریق، شما می‌توانید شرکت خود را در سوئیس ثبت کنید. چنانچه سوددهی شرکت شما در مدت‌زمان یک سال، بیش از ۱۰۰ هزار فرانک باشد، می‌توانید برای دریافت اقامت کوتاه‌مدت یا به‌اصطلاح اقامت B درخواست دهید. شما می‌توانید بعد از پنج سال از این اقامت، جهت دریافت اقامت C یا بلندمدت درخواست دهید. اقامت C بعد از سه سال قابلیت تبدیل‌شدن به اقامت دائم را دارد.

البته باید خاطرنشان کرد که این شیوه، شرایط به خصوصی دارد. برای مثال شما بعد از ثبت شرکت متعهد به کارآفرینی برای حداقل ده نفر سوئیسی می‌شوید که باید حقوقی بین ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ فرانک را به آن‌ها بپردازید. از طرفی بعد از ثبت شرکت تنها یک سال برای رسیدن به سود ۱۰۰ هزار فرانکی فرصت دارید. برای ثبت شرکت هم باید ابتدا اقامت این کشور را بگیرید که البته در شرایط ویژه به آن نیازی نیست.

خرید ملک در سوئیس منجر به اقامت دائم نمی‌شود و تنها ویزای این کشور را به همراه دارد. به همین جهت نمی‌توان خرید ملک را به‌عنوان شیوه‌ مهاجرتی به‌حساب آورد.

مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج

مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج

ازدواج یکی از راه‌های اصلی مهاجرت به سوئیس است و متقاضیان زیادی هم دارد. در این شیوه اقامت مستقیم ارائه نمی‌شود اما مسیر آن برای متقاضیان هموار می‌شود. البته این موضوع در حالتی ممکن است که شروط این روش را رعایت نمایید. این شروط شامل موارد زیر است:

  • حداقل یکی از طرفین تابعه یا شهروند سوئیس باشد.
  • هر دو طرف بالای ۱۸ سال باشند.
  • رضایت ولی
  • مجرد بودن هر دو طرف
  • قانونی بودن و ثبت ازدواج
  • ارائه‌ مدارک هویتی لازم

 

لازم به ذکر است که ازدواج همجنس‌گرایان شامل این قانون نمی‌شود.

چنانچه در یک ازدواج شروط فوق محرز باشد، افراد می‌توانند نسبت به دریافت اقامت محدود سوئیس اقدام نمایند که می‌توان بعد از سه سال درخواست اقامت دائم و حق شهروندی را ارائه داد. لازم به ذکر است که نباید ازدواج صوری باشد چرا که می‌تواند در برگیرنده‌ عواقب زیادی باشد.

مهاجرت به سوئیس از طریق تولد

سوئیس برخلاف کشوری همچون کانادا از طریق تولد در خاک این کشور اقامت ارائه نمی‌دهد. یعنی قانون تولد سوئیس بر اساس خون می‌باشد حال اینکه کانادا بر اساس خاک است. این کشور تنها به آن دسته از کودکانی تابعیت می‌دهد که حداقل یکی از والدین آنها سوئیسی باشد.

همچنین فرزند زن یا مرد مجرد سوئیسی هم به طور خودکار سوئیسی خواهد بود. البته اگر فرزندان تابعیت کشور دیگری را داشته باشند، باید تا سن ۲۵سالگی برای حفظ تابعیت سوئیسی خود اقدام نمایند. چرا که در غیر این صورت باطل می‌شود.

مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی

پناهندگی یکی از شیوه‌های مهاجرت به سوئیس است. بر اساس قوانین بین‌المللی، پناهنده به کسی گفته می‌شود که در کشور ثالث حضور دارد و به دلایلی همچون عقیده، مذهب، جنسیت، عضویت در گروه سیاسی و… ترس از بازگشت به کشور خود به خاطر شکنجه یا مرگ را دارد.

برای این شیوه شخص باید حتماً در خاک سوئیس باشد و دلایل قانع‌کننده‌ای را به نماینده‌ دیپلماتیک سوئیس ارائه دهد. اقامت ارائه شده به این افراد از نوع F است و به‌عنوان اقامتی ده‌ساله در نظر گرفته می‌شود. افراد بعد از ۲۰ سال می‌توانند درخواست اقامت دائم داشته باشند.

هزینه‌های زندگی در سوئیس

زندگی در سوئیس

سوئیس را می‌توان به‌عنوان یکی از گران‌ترین کشورهای جهان به‌حساب آورد به‌گونه‌ای که شهرهای مهم آن نظیر زوریخ و ژنو در لیست گران‌ترین شهرهای جهان قرار دارند. عموما هزینه‌های زندگی این کشور در مقایسه با اقصی‌نقاط جهان گران‌تر است. اما در مقابل، میزان درآمد و البته سطح رفاه مردم نیز بیشتر از میانگین جهانی است.

با این اوصاف این هزینه‌ها در ابتدا می‌تواند برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند اندکی سنگین باشد اما به‌محض یافتن شغل در این کشور، درخواهید یافت که سطح درآمد بیشتر از سطح هزینه‌ها است.

به طور کلی می‌توان گفت هزینه‌های زندگی در سوئیس در حالت میانگین 200 درصد گران‌تر از ایران است که البته در بخش‌های مختلف تلورانس دارد.

ما در ادامه لیستی از هزینه‌های مختلف را برای شما قرار داده ایم که می‌تواند دید بهتری از هزینه‌های زندگی در سوئیس را به شما ارائه دهد.

هزینه‌های تحصیل در سوئیس

بسیاری از متقاضیان مهاجرت به سوئیس قصد تحصیل در این کشور را دارند و لذا هزینه‌ تحصیل برای آن‌ها بسیار حائز اهمیت است. خبر خوب این است که در سوئیس میزان هزینه‌ پرداختی برای بیشتر دانشجویان (اعم از خارجی و اروپایی) در دانشگاه‌های دولتی برابر است.

این هزینه برای مقطع لیسانس و فوق‌لیسانس (بسته به نوع رشته و دانشگاه) بین 400 تا 3700 یورو و برای مقطع دکترا بین 100 تا 900 یورو است. البته باید عنوان کرد که این هزینه در دانشگاه‌های خصوصی بسیار بیشتر است، به‌گونه‌ای که در برخی موارد تا 43000 یورو نیز می‌رود.

هزینه مسکن در سوئیس

مسکن از دیگر مواردی است که می‌تواند هزینه‌های نسبتاً زیادی را برای شما به همراه داشته باشد. به‌طورکلی نرخ خرید یا اجاره‌ خانه در کانتون‌ها و ایالت‌های مختلف سوئیس متفاوت است. ما در جدول زیر لیستی از این هزینه‌ها را برای شما عزیزان قرار داده‌ایم.

نوع ملک (در مرکز شهر)
هزینه (بر اساس فرانک)
اجاره آپارتمان تک خواب
1367
اجاره آپارتمان سه خوابه
2520
خرید هر مترمربع آپارتمان
10132
نوع ملک (در خارج از مرکز شهر)
هزینه (بر اساس فرانک)
اجاره آپارتمان تک خواب
1059
اجاره آپارتمان سه خوابه
1988
خرید هر مترمربع آپارتمان
7072

هزینه‌ خوراک در سوئیس

خوراک و مواد غذایی از دیگر نیازهای افراد است که در سوئیس هزینه‌های نسبتاً زیادی دارد. لازم به ذکر است که هزینه‌ مواد غذایی می‌تواند بسیار متنوع باشد و بسته به نوع خوراکی و برند آن، می‌تواند دامنه‌ قیمتی گسترده‌ای داشته باشد. ما برای درک بهتر شما عزیزان از هزینه‌های خوراک در سوئیس، در جدول زیر میانگینِ هزینه‌ تعدادی از پرمصرف‌ترین خوراک‌ها را برای شما عزیزان قرار داده‌ایم.

نام ماده‌ غذایی
هزینه (بر اساس فرانک)
یک کیلوگرم گوشت مرغ
25.31
یک کیلوگرم گوشت گوساله
49.54
یک کیلوگرم برنج
2.90
12 عدد تخم‌مرغ
5.54
یک لیتر شیر
1.54
یک قرص نان سفید
2.76
کاپوچینو
4.59
یک نوشابه‌ی کوکاکولا (330ml)
4.09
یک کیلو سیب
3.68
یک کیلو پنیر
20.88
یک کیلو سیب‌زمینی
2.6
موز
2.74
یک کیلو پیاز
2.42
غذا در رستوران عادی (برای دو نفر)
93.65
یک وعده غذا در مک‌دونالد
14

هزینه‌ پوشاک در سوئیس

پوشاک نیز از دیگر نیازهای افراد است که بدون شک هر ماهه هزینه‌هایی را به خود اختصاص می‌دهد. ما در ادامه لیستی از هزینه‌های لازم برای پوشاک را هم در اختیار شما قرار داده‌ایم.

نوع پوشاک
هزینه (بر اساس فرانک)
یک جفت کفش نایکی
112.03
یک جفت کفش مردانه
154.92
شلوار جین
98.33
لباس تابستانی
45.96

هزینه‌ حمل‌ونقل در سوئیس

حمل‌ونقل در سوئیس به نسبت ایران هزینه‌های بیشتری دارد که مشروحی از آن‌ها را می بینیم.

نوع حمل‌ونقل
هزینه (بر اساس فرانک)
هزینه ماهیانه حمل‌ونقل عمومی
73.99
بلیت حمل‌ونقل عمومی
3.18
کرایه‌ی تاکسی برای یک کیلومتر
6.37

هزینه‌های جانبی در سوئیس

بدون شک شما در هر کشوری که باشید، هر ماه مجموعه‌ای از هزینه‌های جانبی برای اینترنت، سرگرمی و… خواهید داشت. ما در ادامه لیستی از این هزینه‌ها را برای شما عزیزان ذکر کرده‌ایم.

نوع هزینه
قیمت (بر اساس فرانک)
متوسط اینترنت ماهیانه
60
مکالمه تلفن همراه (هر دقیقه)
0.23
شهریه‌ی ماهیانه‌ی باشگاه بدن‌سازی
83.54
یک سانس سینما
19
یک سانس زمین تنیس
30.49

برای کسب اطلاعات دقیقتر در مورد هزینه زندگی در سوئیس می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Switzerland

در نظر داشته باشید که این هزینه‌ها می‌تواند به موارد مختلفی بستگی داشته باشد. از طرفی نوع مهاجرت شما اعم از کاری و تحصیلی هم می‌تواند در هزینه‌های شما دخیل باشد چراکه نوع منطقه یا استفاده از خوابگاه (در مهاجرت تحصیلی) و… تأثیر زیادی بر هزینه‌های شما دارد.

چنانچه تمایل دارید در این زمینه انتخاب بهتر و شفاف‌تری داشته باشید بهتر با یک وکیل یا مشاور با تجربه مشورت نمایید، کارشناسان موسسه بینا در این امر آماده ارائه راهنمایی های لازم به شما هستند.

سوالات متداول

تحصیل، سرمایه گذاری، کار و ازدواج از جمله این روش ها هستند.

ازدواج با یک شهروند سوئیسی و یا مهاجرت کاری در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای سوئیسی، روش های کم هزینه تری است.

کارفرمای سوئیسی می بایست پروسه قانونی آگهی شغل را طی کرده باشد و سپس حق ارائه پیشنهاد کاری به فردی خارج از اتحادیه اروپا را دارد.

بله یکی از روش های مهاجرت به سوئیس ازدواج است.

سخن آخر

سوئیس یک پکیج کامل برای افرادی است که قصد مهاجرت به یک کشور اروپایی و شروع زندگی تازه را دارند. امنیت بالا، ساعات کاری اندک، طبیعت بکر، دستمزد مناسب، سطح رفاه عالی و… همگی بخشی از مزیت‌های سوئیس است.

برای دستیابی به این مزیت‌ها می‌توان از راه‌های مختلفی برای مهاجرت به سوئیس اقدام نمود. مهاجرت از طریق کار، تحصیل، ازدواج و… بخشی از این مسیرها است که هرکدام شرایط ویژه و منحصربه‌فرد خود را دارند که ما در بالا مشروحی از آن‌ها را خدمت شما ارائه دادیم. چنانچه تمایل دارید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید می توانید با موسسه بینا ارتباط برقرار کنید.