ویزای سوئیس با انواع گسترده خود می‌تواند برای مهاجران سردرگمی زیادی به وجود آورد. از زمان پیوستن سوئیس به توافق‌نامه‌های شینگن و دوبلین در تاریخ 12 دسامبر سال 2008، سفارتخانه‌های سوئیس که در خارج از خود این کشور فعالیت می‌کنند، می‌توانند بسته به مدت اقامت و هدف سفر مسافران، انواع خاصی از ویزا را صادر کنند و در اختیار این افراد قرار دهند.

اخذ ویزای سوئیس قوانین مختلفی دارد. همچنین، در رابطه با سفر به این کشور و اخذ ویزای سوئیس تمایزی اساسی بین شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا، انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) و سایر کشورها وجود دارد. دبیرخانه مهاجرت (SEM) مسئول قانون‌گذاری و زیر نظر داشتن مسائل مربوط به ویزا در سوئیس است.

در تاریخ 18 مارس سال 2020 میلادی، شورای فدرال سوئیس به دلیل شیوع ویروس کرونا تصمیم گرفت، ورود به مرزها را به طور کلی ممنوع کند. بنابراین، تا اطلاع ثانوی این کشور دیگر ویزای شینگن صادر نمی‌کند.

سفارت سوئیس نیز در حال حاضر چه از طریق VFS و چه به صورت مستقیم در سفارتخانه درخواست ویزا را نمی‌پذیرد. در موارد فوری باید درخواست کتبی نوشته و از طریق ایمیل ارسال نمایید. همچنین، شما می‌توانید برای دریافت ویزای ملی یا بلندمدت که در ادامه بیشتر با آن آشنا می‌شوید، اقدام کنید.

انواع ویزای سوئیس

انواع مختلف ویزای سوئیس را می‌توان به طور کلی بر اساس مدت زمان اقامتی که فراهم می‌آورند، به 2 دسته اصلی تقسیم‌بندی کرد. این دو نوع عبارت هستند از:

  • ویزا برای اقامت کوتاه مدت
  • ویزا برای اقامت بلند مدت

ویزای سوئیس که برای مدت 90 روز الی 180 روز می‌توان از آن استفاده کرد به 3 دسته اصلی تقسیم می‌شود. این انواع عبارت هستند از:

ویزای یک‌بار ورود به سوئیس:

این ویزا تنها مجوز یک دفعه وارد شدن به این کشور را به شما خواهد داد.

ویزای دوبار ورود به سوئیس:

این ویزا به شما اجازه می‌دهد در بازه زمانی 90 تا 180 روز، دو بار به سوئیس وارد شوید.

ویزای چندین بار ورود به سوئیس:

این ویزا نیز همانند مورد قبل است، با این تفاوت که اجازه چندین بار وارد شدن به این کشور را به شما خواهد داد.

ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن یکی از انواع ویزای سوئیس است، دارندگان این نوع ویزا مجاز هستند برای مدت کوتاهی آزادانه در محدوده شینگن تردد داشته باشند و در این منطقه حضور یابند. منطقه شینگن شامل 26 کشور اروپایی است که کنترل‌های مرزی بین کشورهای عضو آن وجود ندارد. البته، شما به عنوان توریست و برای بازدید از این محدوده‌ها باید از ویزای شینگن استفاده کنید. بر اساس چنین ویزایی می‌توانید 90 الی 180 روز در این مناطق اقامت کنید. در قسمت زیر لیست کاملی از 26 کشور اروپایی که عضو شینگن هستند را برای شما آورده‌ایم تا با استفاده از آن برای اخذ ویزای سوئیس در این نوع خاص اقدام نمایید. به این ترتیب می‌توانید بدون هیچ محدودیتی بین تمامی این کشورها در رفت‌وآمد باشید. اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس کشورهایی هستند که از ویزای شینگن می‌توان برای حضور کوتاه مدت در آن استفاده کرد.
اگر به دنبال مهاجرت تحصیلی هستید، همه‌ی سوالاتتان را از ما بپرسید.

ویزای شینگن سوئیس نوع C ( ویزایی برای اقامت کوتاه مدت) چیست؟

اخذ این نوع ویزای سوئیس با هدف گردشگری، دیدار با اقوام یا دوستان، مطالعات کوتاه مدت زبان، شرکت در یک کنفرانس یا رویدادهای ورزشی، فرهنگی و… صورت می‌گیرد.

ویزای شینگن سوئیس نوع C (ویزایی برای اقامت کوتاه مدت در کشور سوئیس)

انواع ویزای شینگن کوتاه مدت سوئیس

ویزای سوئیس از نوع شینگن کوتاه مدت انواع بسیاری دارد. در این قسمت، شما را به طور کامل با تمامی آن‌ها آشنا می‌کنیم.

  • ویزای انتقال در فرودگاه: این ویزای سوئیس در صورت توقف مسافر برای تغییر هواپیما در سوئیس، مورد نیاز است.
  • ویزای تجاری: ویزای سوئیس با این عنوان برای افرادی که تمایل دارند با هدف تجارت به مدت حداکثر 90 روز به سوئیس سفر کنند، لازم است. نامه دعوت شرکتی که از آن بازدید خواهید کرد و در صورت لزوم، اثبات ضرورت مسافرت به این کشور برای پرداختن به امور تجاری را در هنگام درخواست ویزا ارائه دهید.
  • ویزای توریستی: این نوع ویزای سوئیس به شهروندان کشورهایی خارج از محدوده شینگن تعلق می‌گیرد. دارندگان چنین ویزایی می‌توانند در مدت 90 روز از کشور سوئیس و دیگر کشورهای این منطقه با هدف گذراندن اوقات فراغت بازدید کنند.
  • ویزای بازدیدکننده: این ویزا که در دسته ویزای سوئیس قرار می‌گیرد، به شهروندان کشورهای خارج از محدوده شینگن داده می‌شود تا با استفاده از آن بتوانند اعضای خانواده، آشنایان، دوستان و … خود را برای بازه زمانی نه چندان طولانی مدت ملاقات کنند.
  • ویزای فرهنگی: این ویزای سوئیس مناسب افرادی است که برای بازدیدهای کوتاه مدت به قصد شرکت در رویدادهای فرهنگی، ورزشی یا مذهبی، تمایل دارند به این کشور سفر کنند. در صورت دریافت دعوت‌نامه برای حضور در چنین رویدادهایی بهتر است، آن را در هنگام ثبت درخواست برای ویزا ارائه دهید.
  • ویزای درمانی: یکی دیگر از انوع ویزای سوئیس چنین ویزایی است که به مسافرانی داده می‌شود که می‌خواهند برای اهداف درمانی به این کشور سفر کنند. برای دریافت این ویزاها به گزارش پزشکی محلی و معتبر در مورد وضعیت سلامتی بیمار نیاز است. همچنین، برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با درمان‌های آینده باید با موسسه بهداشتی درمانی سوئیس تماس گرفته شود. دارندگان ویزای درمان پزشکی نمی‌توانند برای مدت بیش از 90 روز در این کشور بمانند.

ویزای شینگن سوئیس نوع D (ویزایی برای اقامت بلند مدت در سوئیس) چیست؟

ویزای سوئیس بلند مدت، می‌تواند برای مدت‌ طولانی مورد استفاده مهاجران قرار گیرد. این ویزا برای افرادی که تمایل دارند مدت اقامتی بیش از 90 روز داشته باشند و بتوانند خارج از بازه 180 روزه وارد این کشور شوند، صادر می‌شود. همچنین، صدور آن منوط به مجوز اداره مهاجرت کانتون است. زیرا این مرکز تعیین می‌کند چه کسی صلاحیت دریافت چنین مجوزی را دارد.

انواع ویزای بلند مدت سوئیس

از آنجایی که ویزای سوئیس بلند مدت انواع بسیاری دارد، تصمیم داریم در این بخش به طور کامل به معرفی آن‌ بپردازیم.

ویزای بلند مدت سوئیس
  • ویزای دانشجویی: ویزای تحصیلی سوئیس برای افرادی که مایل به ادامه تحصیل در سوئیس هستند، صادر می‌شود. پذیرش در یک دوره تحصیلی و اثبات دارایی مالی کافی از جمله پیش شرط‌های پذیرش درخواست ویزاهای دانشجویی طولانی مدت در این کشور است. این ویزا شامل متقاضیان تحصیل در مدارس سوئیس نیز می‌شود.
  • ویزای اشتغال: یکی از انواع ویزای سوئیس، چنین ویزایی است که به شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا با شرایطی خاص و توانایی اشتغال در این کشور، اعطا می‌شود. متقاضیان باید دارای قرارداد کاری یا پیشنهادی از طرف کارفرمایان معتبر باشند. این قراردادها باید توسط کارفرماها امضا شوند. اتباع کشورهای خارجی باید از صلاحیت بالایی برای کار در سوئیس برخوردار باشند. یعنی مدارک تحصیلات آکادمیک و چندین سال سابقه کار برای دریافت این ویزاها ضروری است.
  • ویزای جست‌وجوی شغل: این ویزای سوئیس به دانشجویی تعلق می‌گیرد که از دانشگاه‌های این کشور فارغ‌التحصیل شده باشد و مهلتی 6 ماهه برای جست‌وجوی شغل مناسب رشته تحصیلی خود درخواست کند. این فارغ‌التحصیلان پس از اشتغال و ورود به بازار کاری می‌توانند از موسسات آموزش عالی سوئیس برای کار با کارفرمایان، ویزای کاریابی طلب کنند. در چنین ویزایی لازم است، به ارائه مدارک مورد نیاز و اثبات توانایی مالی بپردازید.
  • ویزای تجدید دیدار با خانواده: این ویزا به افرادی اهدا می‌شود که اقوام و خویشاوندانشان در حال زندگی در سوئیس هستند و آن‌ها قصد ملاقات با چنین افرادی را دارند. متقاضیان باید اسناد و مدارک لازم از جمله دعوت‌نامه‌ای که توسط یکی از اعضای خانواده درجه یک او برایش فرستاده شده را هنگام دریافت این ویزا ارائه دهند.
  • ویزای محقق: این ویزای سوئیس به دانشمندان و محققان کشورهای خارج از محدوده شینگن تعلق می‌گیرد. به این ترتیب می‌توانند، در موسسات تحقیقاتی این کشور برای مدت زمان مشخص و کاملا برنامه‌ریزی شده حضور یابند و به فعالیت‌های علمی و کاربردی بپردازند.
  • ویزا فریلنسر: این نوع ویزای سوئیس به افرادی که به شکل فریلنسر کار می‌کنند اعطا می‌شود. برای دریافت چنین ویزایی به ارائه نمونه‌ کارهای قبلی، تعهدنامه و… نیازمند هستید.
  • ویزای دوره زبان: ویزای سوئیسی در این حوزه ذکر شده، به شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپایی داده می‌شود که قصد دارند، یکی از زبان‌های رایج در سوئیس که عبارت هستند از آلمانی، ایتالیایی و فرانسوی را یاد بگیرند. برای دریافت چنین ویزایی باید مدارک اثبات‌کننده‌ای که نشان می‌دهد شما در دوره‌های مربوط به آموزش زبان‌های مختلف ثبت‌نام کرده‌اید را ارائه کنید.
  • ویزای کارآموزی دانشجویی: این ویزای سوئیس به شهروندان کشورهای خارجی که تمایل دارند، دوره‌های کارآموزی مربوط به رشته تحصیلی‌شان را در این کشور بگذرانند، داده می‌شود. مهم‌ترین مدرک هنگام ارائه درخواست برای دریافت این نوع ویزا، نامه تایید شده توسط کارفرمای آینده‌تان است که جزئیات کارآموزی را به خوبی شرح می‌دهد. با این حال همواره به این مسئله توجه داشته باشید که ویزای کارآموزی به منزله اجازه کار دائمی و طولانی‌مدت نیست.
  • ویزای شریک: این ویزای سوئیس به همسر یا شریک زندگی رسمی یک شهروند سوئیسی داده می‌شود که پاسپورت داشته باشد.
  • ویزای اجازه کار: ویزای سوئیس با چنین عنوانی به افرادی که واجد شرایط کار در این کشور هستند، اهدا می‌شود. شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا، باید از توانایی بالایی برای کار در پست‌های مدیریتی برخوردار باشند تا بتوانند در سوئیس مجوز اشتغال بگیرند. علاوه‌براین، کارفرما باید ثابت کند که هیچ کارمند دیگری که بومی بوده و یا اهل اتحادیه اروپا است، نمی‌تواند نیازهای او را برطرف سازد.
  • ویزای نسبی: این ویزای سوئیس می‌تواند به بستگان یک شهروند سوئیسی داده شود.

مطلب پیشنهادی:

شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای سوئیس

اسناد عمومی مورد نیاز جهت اخذ ویزای سوئیس عبارت هستند از: 

  • فرم درخواست: لازم است آن را صادقانه پر کنید. همچنین، می‌توانید فرم درخواست ویزای شینگن سوئیس را به صورت الکترونیکی تکمیل کرده و سپس نسخه چاپی را با پرینتر چاپ کنید.
  • پرینت نسخه وقت سفارت سوئیس
  • 2 قطعه عکس: 2 قطعه عکس با فرم عکس‌های به کار رفته در گذرنامه باید ضمیمه شود.
  • پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماهه
  • نسخه‌ای از رزرو بلیط تایید شده
  • شناسنامه و ترجمه رسمی آن
  • نسخه‌ی رزرو هتل: در صورت اخذ ویزای گردشگری
  • نسخه دعوت‌نامه معتبر از طرف اقوام
  • ارائه نسخه پیشنهاد کاری از طرف کارفرما: در صورت اقدام برای اخذ ویزای کاری، دعوت‌نامه معتبر از طرف کارفرما نیاز می‌باشد.
  • تأیید بیمه درمانی مسافرتی: این بیمه‌ها باید با تضمین پرداخت حداقل 30،000 € در سوئیس و کل منطقه شینگن، شما را پوشش دهند.
  • نامه‌ای شامل هدف سفر به سوئیس: شما باید اهداف کافی و قابل قبولی برای مسافرت خود ارائه نمایید.
  • ارائه برنامه سفر: در این مدرک باید تاریخ و شماره پروازی که به سوئیس وارد و از آن خارج می‌شوید را ذکر کنید.
  • اثبات وجود محل اقامت: لازم است ثابت شود که شما می‌توانید در تمام زمانی که در سوئیس حضور دارید در محل مناسبی اسکان داشته باشید.
  • اثبات وضعیت مدنی (سند ازدواج، شناسنامه فرزندان، گواهی فوت همسر، کارت سهمیه در صورت وجود):‌ ارائه این موارد باید به طور کامل و دقیق صورت گیرد.
  • گواهی اثبات تمکن مالی کافی برای مدت اقامت در سوئیس: یک تبعه خارجی که می‌خواهد وارد خاک سوئیس شود و در آن اقامت کند، باید در زمان اسکان خود در این کشور حداقل دارای 100 CHF یا 92.34 € در روز باشد، در صورتی که فرد خارجی دانشجو باشد، این مبلغ به 30 CHF یا 27.70 € در روز کاهش می‌یابد.
  • پذیرش از مدارس و دانشگاه‌های سوئیس: در صورت اخذ ویزای تحصیلی
با تماس با ما، مشاوره رایگان برای مهاجرت تحصیلی دریافت کنید.
مراحل و مدارک لازم برای ویزای سوئیس

مراحل درخواست ویزای سوئیس برای ایرانی‌ها

اگر تمایل دارید از ایران برای اخذ ویزای سوئیس اقدام نمایید باید این دو مرحله اصلی را پشت سر بگذارید تا به آن دست یابید. این مراحل عبارت هستند از:

  • ارسال درخواست ویزا به VFS در تهران
  • تعیین وقت قرار ملاقات‌ها از طریق وب سایت VFS Global در تهران

نکته 1: قرارهای ملاقات را در رابطه با زمینه‌ای که می‌خواهید برای آن اقدام کنید، تنظیم نمایید. یعنی اگر تمایل دارید گذرنامه بگیرید اما برای دریافت ویزای کوتاه مدت وقت گرفته‌اید، به مشکل برمی‌خورید و نمی‌توانید این قرار را تغییر دهید.

نکته 2: از تکمیل و اعتبار مدارک خود اطمینان یابید.

هزینه اخذ ویزای سوئیس

هزینه اخذ ویزای سوئیس باید در زمان ارسال درخواست آن پرداخته شود و قابل استرداد نیست. اگر درخواستتان را پس بگیرید یا رد شود، مبلغ داده‌ شده، به شما برگردانده نخواهد شد. این کشور حق دارد، مبالغی که جهت صدور ویزاهای مربوط به خود دریافت می‌کند را بر اساس نوسانات نرخ ارز تغییر دهد. در سال 2021 میلادی و تاکنون، هزینه‌های ویزای سوئیس به شکل زیر است:

  • بزرگسالان (12 سال به بالا): 97 دلار آمریکا
  • کودکان (6 تا 11 سال): 48.00 دلار آمریکا
  • کودکان (کمتر از 6 سال): رایگان

هزینه‌های ویزای سوئیس برای موارد استثنایی و خاص به شکل زیر است:

  • همسران و فرزندان اتباع سوئیس و اتحادیه اروپا و پرسنل CERN و UN: رایگان
  • دانشجویانی با مدت زمان تحصیلی 90 روز در سوئیس: رایگان
  • اعضای خانواده شهروندان اتحادیه اروپا: رایگان
  • شهروندان کشورهای ارمنستان، جمهوری آذربایجان، بوسنی، هرزگوین، گرجستان، مولداوی، روسیه، صربستان و اوکراین: 00 دلار

نکته: این مبالغ را می‌توان به صورت آنلاین، با استفاده از کارت بانکی اعتباری در هنگام ثبت درخواست پرداخت کرد. اگر به صورت حضوری برای دریافت ویزا اقدام نمایید، این امکان وجود دارد که هزینه را از طریق Master یا Visacard، پول نقد یا حواله بپردازید.

مدت زمان اخذ ویزای سوئیس

مدت زمان اخذ ویزای سوئیس خیلی طولانی نیست. بر اساس اظهارات SEM زمانی که نمایندگی سوئیس درخواست ویزای شینگن را پذیرفت مدارک، اسناد و… ارسال می‌شود، سپس اثر انگشت و هزینه ویزا اخذ خواهد شد. این درخواست‌ها به طور کلی و میانگین ظرف 15 روز بررسی می‌شوند. در شرایط استثنائی مدت زمان پردازش 30 الی 60 روز به طول می‌انجامد.

درخواست‌های مربوط به ویزای سوئیس از نوع ملی یا همان ویزاهای رده D توسط مسئولان کانتون‌ها (نوعی تقسیم‌بندی کشوری) بررسی می‌شوند. مدت زمانی که مقامات مسئول برای پردازش چنین داده‌هایی نیاز دارند، ممکن است با توجه به کانتون و هدف اقامت شما متفاوت باشد.

ریجکتی و نحوه رفع ریجکت ویزای سوئیس

ریجکتی و نحوه رفع ریجکت ویزای سوئیس

مهم‌ترین راه برای رفع ریجکت ویزای سوئیس، پیشگیری از بروز آن است. گاهی افراد در زمان بروز چنین اتفاقی سردرگم می‌شوند؛ زیرا نمی‌توانند علت آن را دریابند. در نتیجه ما تصمیم داریم در این قسمت دلایل ریجکتی ویزای سوئیس را برای شما بازگو نماییم تا بتوانید با اقدامات صحیح در برطرف کردن آن قدم بردارید.

شرایط و اقدامات گذشته متقاضی در تصمیم مقامات کنسولگری موثر است. در نتیجه، در صدور ویزای آن‌ها تاثیر بسیار زیادی دارد. در چنین مواردی، ریجکت رخ می‌دهد. زیرا چنین متقاضیانی تهدیدی برای سیاست عمومی، امنیت داخلی و یا ثروت عمومی منطقه شینگن تلقی می‌شوند.

سرنوشت مشترکی برای همه افرادی وجود دارد که سعی می‌کنند با ارائه مدارک جعلی سفر به سفارت و کنسو‌لگری، هویت خود را عوض کنند. بنابراین، ویزای آن‌ها ریجکت خواهد شد.

موارد دیگری که می‌تواند در ریجکت ویزای شینگن تاثیر بگذارد، عدم توانایی در متقاعد کردن افسر ویزا در مورد هدف و برنامه‌هایی که پس از اقامت در سوئیس دارید می‌باشد. همچنین، عدم تکمیل اسناد مورد نیاز نیز در این مسئله بی‌تاثیر نیست. به موارد زیر دقت کنید تا بتوانید با اقداماتی همچون ارائه توضیحات کامل و تمام مدارک‌ مهم در رفع ریجکت ویزای خود موثر باشید:

  • عدم انطباق صلاحیت شغلی با وضعیت مالی ارائه شده
  • عدم توانایی در ارائه اسناد نشان‌ دهنده هدف از سفر و اقامت در منطقه شینگن
  • عدم هماهنگی بین وضعیت مالی و هزینه‌های لازم برای زندگی، تحصیل و… در سوئیس

دلیل عدم پذیرش ویزا می‌تواند ارائه گذرنامه‌ای باشد که در شرایط خوبی نگهداری نشده است. برای رفع ریجکت در چنین مواردی با روش‌های صحیح از گذرنامه یا همان پاسپورت و صفحات، جلد و… آن به خوبی مراقبت نمایید.

یکی دیگر از انگیزه‌های مقامات کنسولگری در عدم پذیرش درخواست ویزا، ارائه گذرنامه‌ای است که برای سفارت قابل قبول نباشد. چنین مواردی به شرح زیر طبقه‌بندی می‌شوند:

  • ارائه گذرنامه‌ای که اعتبار آن کمتر از سه ماه پس از بازگشت از منطقه شینگن، تمام شود.
  • ارائه گذرنامه‌ای که فاقد دو صفحه سفید باشد.
  • ارائه مدارک سفر (Travel Document Booklet) به جای گذرنامه معتبر
  • ارائه گذرنامه‌ای معتبر اما با عمری بیش از 10 سال

اکثر دلایل ریجکت ویزای شینگن در همین مورد خلاصه می‌شود. چنین عللی شامل موارد زیر هستند:

  • عدم ارائه نامه رسمی که دارای یک سربرگ اصلی با آدرس و مشخصات تماس شرکت یا نویسنده باشد.
  • عدم ارائه نامه رسمی که حداکثر سه ماه از تاریخ صدور آن گذشته باشد.
  • نبود مهر و امضای نویسنده در نامه رسمی نیز می‌تواند تاثیرات نامطلوبی در پذیرش درخواست ویزا بگذارد.

یکی از دلایلی که سفارت یا کنسولگری کشورهای شینگن ممکن است براساس آن از دادن ویزا به شما امتناع کنند، فقدان یا ناکافی بودن دلیل اثبات وجود سرمایه کافی برای مدت اقامت در این منطقه و یا توانایی بازگشت به کشور خود است. چنین مواردی ممکن است شامل نمونه‌های زیر باشد:

  • ارائه صورتحساب‌های مالی با عمر بیش ‌از 1 ماه از زمان تاریخ صدور
  • نبود دارایی مالی کافی در صورتحساب‌های مالی ارائه شده
  • ارائه چک مسافرتی با نام فرد دیگری به جای متقاضی

یکی دیگر از دلایل ریجکت ویزای شینگن ارائه گواهی تولد یا ازدواجی است که توسط سفارت یا کنسو‌لگری تائید شده نباشد. چنین مواردی عبارت هستند از:

  • ارائه گواهی که مورد تأیید مقامات رسمی، یعنی وزارت کشور نیست.
  • استفاده از مترجمان نامعتبر برای ترجمه گواهی
  • عدم توانایی در ارائه مدرکی که نشان دهد شما والدین فرزندتان هستید.
  • ارائه ندادن سندی که نشان دهد براساس قانون حضانت فرزندتان را برعهده دارید.
  • ناتوانی در ارائه اسناد قانونی که ثابت کند کودک، فرزندخوانده شما است.

دلیل دیگری که ممکن است منجر به ریجکت درخواست ویزای شینگن شود، عدم توانایی ارائه مدارکی است که ثابت کند بیمه سفر شما را در زمان اقامت در کشورهای این منطقه پوشش می‌دهد. چنین مواردی ممکن است شامل نمونه‌های زیر باشند:

  • عدم ارائه مدارکی در رابطه با پوشش بیمه مسافرتی
  • ارائه بیمه مسافرتی که پاسخ‌گوی نیازهای متقاضی تا زمان بازگشت به کشور خود نباشد.
  • ناتوانی در ارائه بیمه مسافرتی که در سراسر منطقه شینگن معتبر باشد.
  • ناتواتی در ارائه بیمه سفری که کل روزهای اقامت در منطقه شینگن را پوشش دهد.

علاوه‌بر تمام موارد گفته شده، این مورد نیز می‌تواند در ریجکت ویزای شینگن اثرگذار باشد. به نمونه‌های زیر در این رابطه دقت کنید:

  • عدم ارائه دعوت‌نامه میزبان و اثبات وجود حامی مالی
  • عدم ارائه مدرک نشان‌دهنده تسویه پیش پرداخت با تور توریستی
  • عدم ارائه مدرکی دال بر رزرو هتل در شینگن

چنین مواردی عبارت هستند از:

  • اقامت بیش از حد در منطقه شینگن و عدم رعایت برنامه سفر ارائه شده
  • داشتن گذرنامه با ویزای شینگن فعال

لازم به ذکر است که متقاضی موظف است تمامی موارد فوق را به طور دقیق مطالعه نماید و با تکمیل مدارک خود و ارائه آن به کنسولگری پذیرش موفقیت‌آمیزی را به‌دست آورد. در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای سوئیس، متقاضی می‌تواند 90 روز بعد از ریجکت شدن، مجدد اقدام به اخذ ویزای سوئیس (با برطرف کردن نواقص درخواست خود) نماید.

سخن پایانی

همان‌طور که در این مطلب متوجه شده‌اید، اخذ ویزای سوئیس برای اقامت دائم یا بازدید توریستی از آن ضروری است و مراحل خاص خود را دارد. درنتیجه، با مطالعه دقیق این مطلب و تهیه لیستی از مدارک و شرایط لازم برای سفر به این کشور، از رفع ریجکتی و پذیرش درخواست خود اطمینان یابید.

امیدواریم توانسته باشیم با ارائه این مطلب به اکثر سوالات شما در رابطه با ویزای سوئیس پاسخ دهیم. در صورت نیاز به کسب اطلاعات و راهنمایی‌ها در زمینه شناخت انواع ویزاهای سوئیس و شرایط مخصوص به هر یک با مشاوران و کارشناسان موسسه بینا در ارتباط باشید.

این موسسه به عنوان يكى از مراکز برجسته در حوزه مهاجرت به سوئیس، به شما کمک خواهد کرد تا ویزای سوئیس شما با موفقیت آماده شود.

سوالات متداول درباره ویزای سوئیس

در سال 2020، پاسپورت سوئیس، هفتمین پاسپورت معتبر جهان شناخته شد که با آن می‌توان به 185 کشور دنیا سفر کرد.

به نوع ویزا بستگی دارد؛ اما به طور میانگین 15 ورز به طول می‌انجامد مگر در موارد استثنایی (بین 30 تا 60 روز)

بیمه مسافرتی نامعتبر، مدارک جعلی، کتقاعد نشدن افسر ویزا از هدف سفر، عدم توانایی پرداخت هزینه‌های اقامت و غیره

بزرگسالان (97 دلار آمریکا)؛ کودکان 6 تا 12 سال (48 دلار آمریکا)؛ کودکان زیر 6 سال (رایگان)