ما در این مطلب سعی کرده‌ایم تمام موارد لازم در رابطه با ویزای پیوست آلمان را به شما ارائه دهیم پس با ما همراه باشید.

ویزای پیوست آلمان، که با نام ویزای پیوست به همسر آلمان هم شناخته می شود، برای پیوستن به یکی از اقوام یا شریک زندگی شما در آلمان است. شما با اخذ این ویزا می‌توانید اقامتی چند‌ساله در آلمان داشته باشید و بعد از آن هم برای اجازه اقامت و اقامت دائم اقدام کنید.

اتباع كشورهای دیگر كه به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، غالبا مایل هستند اعضای خانواده غیرآلمانی خود را كه در خارج از اتحادیه اروپا اقامت دارند چه به طور موقت یا به صورت دائم به آلمان بیاورند تا در آن‌جا  بمانند و باهم زندگی کنند.

مقامات آلمان نیز از پیوستن مجدد خانواده‌ها و مهاجران حمایت می‌کنند و ویزای ویژه‌ای برای این منظور ایجاد کرده‌اند که اتباع غیر اتحادیه اروپا می‌توانند برای پیوستن به اعضای خانواده خود در آلمان درخواست دهند و با کمک آن ویزا که ویزای الحاق به خانواده آلمان خود ملحق شوند.

طبق گزارش سایت رسمی آلمانی Germany-Visa، برای اینکه یک فرد بتواند ویزای پیوست آلمان، اعم از ویزای ازدواج، ویزای نامزدی، ویزای همسر یا سایر اعضای خانواده را دریافت کند، باید یکی از بستگان مقیم آلمان باشد و همچنین برخی از معیارهای واجد شرایط بودن دیگر را رعایت کند. در حالی که معیار اصلی برای مقیم آلمان این است که او باید بتواند از لحاظ مالی، از بستگان کشور ثالث خود، حمایت مالی کند.
اگر به دنبال مهاجرت تحصیلی هستید، همه‌ی سوالاتتان را از ما بپرسید.

تفاوت فرآیند پیوست به خانواده برای اتباع اتحادیه اروپا و اتباع کشورهای دیگر

اگر یک تبعه اتحادیه اروپا علاقه‌مند به پیوستن به اعضای‌خانواده، همسر یا بستگان خود در آلمان باشد، تنها کاری که باید انجام دهند این است که بتوانند خود را از نظر اقتصادی ساپورت کنند. یعنی شرایط مالی خوبی داشته باشد و بتواند هزینه‌های خود را در آلمان بپردازد. در این صورت آن‌ها می‌توانند بدون نیاز به گرفتن اجازه کار یا اجازه اقامت در کشور آلمان کار کنند.

اما اتباع کشورهای دیگر باید ویزای Reunion خانوادگی (Family Reunion) را دریافت کنند که این ویزا طولانی مدت است و بعدا می‌تواند به اجازه اقامت نیز دسترسی داشته باشند و آن را به شهروند آلمان تبدیل کنند. اتباع کشور‌های دیگر بدون داشتن اجازه اقامت نمی‌توانند در آلمان کار کنند و حتما باید برای گرفتن اجازه اقامت اقدام کنند. اگر اجازه اقامت نداشته باشند مجبور به ترک خاک آلمان خواهند شد.

اجازه اقامت به دلایل خانوادگی در این شرایط معمولا‌ حداکثر تا یک سال اولیه صادر می‌شود و این امکان وجود دارد که برای تمام مدت زمانی که خانواده به زندگی مشترک ادامه می‌دهند تمدید شود. اگر زندگی مشترک زوجین بهم بخورد هر کدام می‌توانند به طور جداگانه درخواست اجازه اقامت کنند.

اگر شهروندهای مفیدی باشند و از نظر علمی و اقتصادی برای دولت آلمان سودمند باشند با اجازه اقامت آن‌ها به راحتی موافقت خواهد شد.

انواع ویزای پیوست آلمان

درخواست ویزای پیوست آلمان

انواع ویزای پیوست آلمان عبارت اند از:

  • ویزای پیوست به همسر یا نامزد قانونی
  • ویزای پیوست فرزندان به والدین
  • ویزای پیوست والدین به فرزندان
  • ویزای پیوست اقدام دیگر به یک مقیم کشور آلمان

نحوه درخواست ویزای پیوست آلمان

روند درخواست ویزای پیوست آلمان برای پیوستن به اعضای خانواده مشابه مراحل درخواست ویزای آلمان است. ابتدا باید بدانید که دولت آلمان در هر کشور دارای چک لیست به‌روز شده‌ای است که مدارک لازم برای اخذ هر نوع ویزایی را در آن چک لیست قرار می‌دهد.

پس شما باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. در ابتدا به سفارت آلمان درخواست دهید یا به سایت مراجعه کنید تا چک لیست در اختیارتان قرار بگیرد. باید چک لیست را دریافت کنید که بدانید به چه مدارک و وسایلی برای رفتن به سفارت نیاز دارید. مراقب باشید کلیه اسناد را همان طور که در چک لیست شرح داده شده است تهیه و آماده کنید. مدارک شما باید به دو زبان انگلیسی یا آلمانی باشند.
  2. اگر اسناد به زبان اصلی خود شما صادر شده باشد و به صورت آلمانی نباشد باید آن‌ها را همراه با ترجمه‌اش که توسط مترجم معتبر انجام می‌شود ارائه دهید تا مورد قبول سفارت قرار بگیرد. پس بهتر است که از ابتدا مدارک را به زبان آلمانی ارائه دهید که در انتها به زحمت نیفتید.
  3. هنگامی که کاملا آماده شدید و همه مدارک را در دست داشتید جلسه‌ای را جهت مصاحبه در سفارت آلمان تعیین ‌کنید. به یاد داشته باشید در روز مصاحبه به موقع در سفارت یا کنسولگری آلمان حاضر شوید و تمامی مدارک خود را همراه داشته باشید.
  4. بعد از آن باید هزینه ویزا را پرداخت کنید و حتما رسید آن ‌را تحویل بگیرید که موقع مصاحبه با افسر کنسولگری رسید را به ایشان نشان دهید.
  5. سپس با یک افسر مکالمه کوتاهی خواهید داشت که حدودا 10 دقیقه به طول می‌انجامد و در آن مصاحبه افسر کنسولگری مدارک شما را بررسی می‌کند و از شما در رابطه با خود، سوابق و هدف واقعی سفر خود به آلمان سوال می‌کند و شما باید پاسخ مناسبی به سوالات آن شخص بدهید تا راحت‌تر با درخواست شما موافقت کند.

 

توجه داشته باشید تا قبل از پرداخت هزینه ویزا نمی‌توانید جلسه‌ای داشته باشید. ابتدا باید هزینه را پرداخت کنید سپس برای بقیه مراحل آماده شوید.

هزینه اخذ ویزا پیوست آلمان

هزینه اخذ ویزا پیوست آلمان

به طور معمول هزینه ویزای کوتاه مدت آلمان 80 یورو و ویزای بلند مدت آن 75 یورو است. در رابطه با ویزا پیوست آلمان باید بگوئیم ویزای بلند مدت برای بزرگسالان 75 یورو و برای کودکان تا 18 سال 35 یورو هزینه دارد.

اگر می‌خواهید به درخواست شما رسیدگی شود، مجبور هستید هنگام شرکت در مصاحبه هزینه ویزا را پرداخت کنید تا اجازه ورود به مراحل بعدی را داشته باشید. آگاه باشید که هزینه ویزای شما با توجه به نوع ویزای انتخابی متفاوت است و در کل ویزای آلمان نسبت به سایر کشور‌ها مانند آمریکا ارزان قیمت تر است.

به خاطر داشته باشید که اگر پس از پرداخت هزینه به هر دلیلی تصمیم درخواست خود پس بگیرید دیگر نمی‌توانید پول پرداختی بابت ویزای خود را دریافت کنید. همچنین اگر درخواست ویزا شما رد شود و با درخواست شما موافقت نشود هزینه ای به شما پرداخت نمی‌شود و پولی به شما برگردانده نمی‌‌شود.

حال اگر بعد‌ها تصمیم گرفتید دوباره برای ویزای پیوست آلمان درخواست دهید باید هزینه را دوباره پرداخت کنید و تمامی مراحل را از اول طی کنید.

وقت سفارت آلمان برای پیوست به خانواده

اگر زمانی برای ویزای پیوست آلمان اقدام کنید که درخواست های سفارت آلمان کم است، طی 10 الی 15 روز کاری سفارت درخواست شما را بررسی می‌کند و برای شما قرار مصاحبه می‌گذارند. با این حال اگر برای ویزای پیوست آلمان در آن زمان‌هایی اقدام کنید که سفارت شلوغ است، قرار ملاقات شما برای چند هفته یا چند ماه بعد برنامه ریزی می‌شود.

همچنین با توجه به مورد درخواستی شما و نسبت شما با شخص مقیم آلمان زمان انجام این فرآیند می‌تواند متفاوت باشد. بنابراین مراقب باشید که وقت خود را به موقع تنظیم کنید و کار‌ها و برنامه ریزی خود را دقیق انجام دهید. تا از لحاظ زمانی به مشکل نخورید.

چه اقوامی می‌توانند برای ویزای پیوست آلمان اقدام کنند؟

برای اینکه فردی بتواند ویزای دیدار مجدد خانواده را اعم از ویزای ازدواج، ویزای نامزد، ویزای همسر یا سایر اعضای خانواده را دریافت کند باید از اقوام شخص مقیم آلمان باشد.

در زیر دسته‌بندی ای از اعضای خانواده را آورده‌ایم که می‌توانند برای اخذ ویزای پیوست آلمان و دیدار مجدد عضو خانواده خود در آلمان اقدام کنند:

اگر همسر شما در آلمان زندگی می‌کند و شما در کشور دیگری هستید می‌توانید با ارائه سند ازدواج و شناسنامه‌های خود درخواست ویزای پیوست آلمان را داشته باشید و برای ادامه زندگی خود به همسرتان بپیوندید و بقیه عمرتان را کنار هم زندگی کنید. البته به این موضوع نیز واقف باشید که زوجین باید حداقل 18 سال داشته باشند.

یعنی مدرکی مثل شناسنامه باشد که نشان دهد شما با آن شخص نسبت نزدیک دارید و رابطه شما به صورت قانونی ثبت شده ‌است.

پدر یا مادر (یا هر دو والدین) مقیم آلمان مجاز به درخواست برای آوردن فرزندان خود برای زندگی در آلمان هستند. با این حال شرایط این ویزا ممکن است با توجه به سن فرزندان تغییر کند. در صورتی که والدین حق مراقبت و حضانت کودک را داشته باشند و فقط یکی از آن‌ها در آلمان اقامت داشته باشد، شخصی که در کشور دیگر است باید حق حضانت را به مقیم آلمان اعطا کند تا وی بتواند برای ویزای پیوست آلمان اقدام کند.

اگر شما صاحب فرزند نیستید اما همسرتان فرزند دارد و قصد دارید برای آن کودک در خواست ویزای پیوست آلمان کنید همسرتان ابتدا باید حضانت فرزند را به شما واگذار کند تا بتوانید برای ویزا اقدام کنید. همچنین به این موضوع توجه داشته باشید که فرزندان نباید ازدواج کرده باشند در این صورت ویزای پیوست آلمان به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد.

برای واجد شرایط بودن ویزای پیوست آلمان به خانواده، فرزند نباید ازدواج کند. اما این موضوع به این معنا نیست که او نمی‌تواند برای نوع دیگری از ویزا مانند ویزای آلمان، ویزای توریستی، ویزای دانشجویی برای تحصیل در یک موسسه آموزشی آلمان و ویزای کار برای کار در آلمان درخواست کند. در کل او اگر ازدواج کرده باشد می‌تواند به آلمان سفر کند و ویزا بگیرد اما از طریق ویزای پیوست آلمان این کار ممکن نیست. مثلا می‌تواند از طریق ویزای دانشجویی اقدام کند و برای تحصیل به آلمان بیاید و سپس اقدام به گرفتن اجازه اقامت کند و در کشور آلمان بماند.

اگر پدر و مادر در کشور دیگری سکونت دارند و حق حضانت و مراقبت از فرزند خود را بر عهده دارند دارند می‌‌توانند از ویزای پیوست آلمان استفاده کنند و برای اخذ آن درخواست بدهند و به فرزند خود بپیوندند.

سایر اعضای خانواده نیز می‌توانند برای پیوستن به خویشاوند خود اقدام کنند. اگر خواهر و برادر در آلمان دارید یا مثلا دایی، عمه، خواهرزاده، برادرزاده، پدربزرگ و مادربزرگ شما در آلمان زندگی می‌کنند می‌توانید برای پیوستن به آن‌ها درخواست دهید و از ویزای پیوست آلمان استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که بستگانتان حتما برای شما دعوت‌نامه بفرستند. معمولا‌ تهیه این ویزا نسبت به نسبت‌های نزدیک‌تر مانند همسر و فرزند دشوارتر است اما اخذ آن شدنی است فقط ممکن مدت زمان بیشتری طول بکشد.

اتباع کشور‌های غیر اتحادیه اروپا با داشتن دو شرط مهم می‌توانند شخص مورد نظر خود را برای گرفتن ویزای پیوست آلمان تشویق کنند و او را به آلمان دعوت کنند:

  • اجازه اقامت طولانی مدت یا کارت آبی اتحادیه اروپا را داشته باشند.
  • قادر به تامین هزینه‌های شخص دیگری باشند.

از طرفی شخص مهاجری که می‌خواهد تحت ویزای پیوست وارد آلمان شود باید شرایط زیر را دارا باشد:

  • آلمانی بلد باشد و کاملا به زبان آلمان مسلط باشد.
  • بالای هجده سال سن داشته باشد.

همچنین باید به خاطر داشته باشید که جمهوری فدرال آلمان ازدواج‌های چند همسری را به رسمیت نمی‌شناسد. بنابراین اگر فرد مقیم آلمان قبلا‌ یک شریک زندگی در آلمان آورده باشد دیگر اجازه ندارد شخص دیگری را برای پیوستن به آن‌ها بیاورد.

مدارک لازم برای سفارت آلمان پيوست به خانواده

مدارک لازم برای پیوست به همسر در آلمان به شرح زیر است:

  • پاسپورت متقاضی
  • دو فرم درخواست
  • دو فرم اطلاع رسانی/توضیح تکمیل و امضا شده
  • دو عکس بیومتریک جدید – مطابق با استانداردهای تعیین شده توسط ICAO
  • بلیط رزرو سفر
  • بیمه سلامت مسافرتی برای آلمان
  • مدرکی مبنی بر داشتن تمکن مالی آلمان
  • دعوت نامهصی که مایل به پیوستن به آنها هستند اتاق دارند.
  • مدرک اقامت
  • مدرک مهارت زبان آلمانی حداقل سطح A1
  • گواهی ثبت یا ازدواج تایید شده توسط افسر خارجی
  • اگر همسر تابعیت آلمانی داشته باشد، باید کپی پاسپورت و شناسنامه همسر آلمانی ارائه شود.
  • اگر همسر غیر آلمانی مقیم آلمان باشد، مدرک اقامت قانونی و پاسپورت آنها باید ارائه شود.
  • شناسنامه فرزندان
  • اثبات ملیت فرزندان
  • اثبات حق مراقبت و حضانت والدین مقیم آلمان

شرایط اخذ ویزای پیوست آلمان

مدارک لازم برای سفارت آلمان پیوست به خانواده

علاوه بر مدارکی که در بالا ذکر کردیم، برای اخذ ویزای پیوست آلمان به شرایط دیگری نیز نیازمندیم:

اثبات محل اقامت

شما باید به سفارت ثابت کنید که شخص مقیم آلمان در خانه خود در آلمان این امکان را دارد که به شما امکانات مناسب ارائه دهد پس باید سند خانه در آلمان را به سفارت ارائه دهید. همچنین باید گواهی ثبت‌نام خانه که توسط اداره ثبت آلمان تایید شده است را به سفارت ارائ برای گرفتن ویزای پیوست آلمان  باید حتما از طرف یکی از اعضای خانواده که در آلمان اقامت دارد دعوت نامه داشته باشید.

این دعوت نامه تأیید می‌کند که شما شخصی را در آلمان دارید که مایل به پیوستن شما به خودش است.

ه دهید تا مطمئن شوند خانه برای شخص مقیم آلمان است و صاحب‌خانه هیچ شکایتی از ایشان ندارد و ایشان فاقد سابقه کیفری است.

اثبات توانایی‌های مالی

اسنادی برای تایید داشتن پول کافی برای زندگی به عنوان خانواده‌ای که در یک خانه مشترک زندگی می‌کنند (هر یک از اعضای خانواده باید مدارک لازم را برای تایید حمایت مالی ارائه شده در خانه مشترک خود ارائه دهند).

اثبات صلاحیت و عدم سابقه کیفری

همچنین هم شما و هم شخص مقیم آلمان با ارائه مدارکی باید ثابت کنید که سوءپیشینه و سابقه کیفری ندارید.

اثبات مهارت زبان آلمانی و مسلط بودن بر آن

شما برای دریافت ویزای پیوست آلمان باید به سفارت مدرکی ارائه دهید که نشان می‌دهد شما به زبان آلمانی مسلط هستید. اگر هم تسلط ندارید باید در دوره‌های یکساله زبان آلمانی شرکت کنید و مدرک زبان مورد تایید سفارت آلمان را کسب کنید.

همسر یا شریک ثبت شده

شما باید گواهی ثبت نام یا ازدواجی به سفارت ارائه دهید که توسط یک افسر خارجی تأیید شده باشد و به زبان آلمانی ترجمه شده باشد و سفارت آلمان آن را به صورت قانونی بشناسد.

اگر همسر شما آلمانی باشد، باید کپی پاسپورت و شناسنامه همسر آلمانی خود را ارائه دهید و اگر همسر غیر آلمانی مقیم آلمان داشته باشید باید مدارک اقامت قانونی و گذرنامه او را به سفارت ارائه دهید.

شناسنامه یا همان گواهی تولد کودک

در صورتی که می‌خواهید برای فرزند خود درخواست ویزای پیوست آلمان کنید باید گواهی تولد و گواهی حضانت کودک را به سفارت ارائه دهید. اگر فرزند متعلق به خودتان نیست باید حتما حضانت کودک را برعهده داشته باشید تا بتوانید برای ویزای پیوست درخواست دهید.

به یاد داشته باشید که کلیه مدارک باید به دو زبان آلمانی یا انگلیسی ارسال شوند. اگر اسناد به زبان اصلی خودتان صادر شده باشد باید در ادامه هرکدام از آن‌ها را به صورت پیوست شده با ترجمه معتبر و قانونی ارائه دهید.

قانون جدید الحاق به خانواده در آلمان

به گزارش کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان افرادی که قبلا به آلمان پناهنده شده‌اند در شرایط خاصی می‌توانند اعضای خانواده خود را هم به آلمان بیاورند.

چنانچه شما قبل یا در حین فرارتان از بستگان خود جدا شدید، می توانید با داشتن شرایط خاصی خانوادۀ خود را متعاقبا به آلمان بیاورید. چنانچه اعضاء خانوادۀ شما هنوز خارج از اتحادیۀ اروپا زندگی می کنند، شاید بتوانید آنها را متعاقبا به آلمان بیآورید، در صورتی که شما از حمایت قانونی پناهندگی برخوردار باشید، و برای مثال به عنوان پناهنده بر مبنای کنوانسیون پناهندگی ژنو به رسمیت شناخته شده باشید.

اینکه آیا شما اجازۀ آوردن بستگان خود به آلمان را دارید یا نه، بستگی به وضعیت اقامت شما دارد. درخواست پناهندگی اعضاء نزدیک خانواده نبایستی در کشورهای مختلف اروپا مورد بررسی قرار گیرد. از این رو امکان الحاق خانواده تان به شما (همسر و کودکان به سن قانونی نرسیده) در طول مدت گذراندن فرایند پناهندگی تان نیز ممکن است، چنانچه آنها از قبل در اتحادیه اروپا، در سوئیس، لیشتن شتاین، نروژ یا ایسلاند حضور داشته باشند.

لطفا توجه کنید که روش پناهندگی برای مهاجرت به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود و پوشش خبر بالا به معنی تایید این روش برای مهاجرت نیست.

شرایط کار در آلمان با ویزای پیوست آلمان

شرایط کار در آلمان با ویزای پیوست آلمان

طبق قانون کشور آلمان هر فرد بالغی که با ویزای پیوست آلمان، به این کشور می‌آید و قصد اقامت دارد باید اجازه کار داشته باشد. با این حال دولت آلمان برای فردی که از کشور‌های غیراتحادیه اروپا آمده است قوانین خاصی وضع کرده که آن قوانین به شرح زیر است:

  • وی حتما باید دارای اجازه اقامت باشد یا این‌که کارت آبی اتحادیه اروپا را داشته باشد.
  • او به عنوان یک محقق یا یک فرد بسیار ماهر در آلمان مشغول به کار باشد و از نظر علمی یا اقتصادی برای آلمان سودمند باشد.

انواع ویزاهای دیگر برای ورود به آلمان

با توجه به هدف و انگیزه شما از سفر به آلمان، انواع ویزای آلمان وجود دارد که هر کدام شرایط به خصوصی دارد. گاهی قصد سفر به آلمان برای تحصیل یا کار را دارید و گاهی به اقامت دائم در آلمان فکر می‌کنید. بر این اساس باید برای دریافت ویزا‌های متفاوتی اقدام کنید. برای گرفتن هر نوع ویزای آلمان تا حدودی باید مسیر یکسانی را طی کنید اما بعضی ویزا‌ها به مدارکی فراتر از مدارک معمولی نیازمند هستند.

ویزا‌های دیگر کشور آلمان به شرح زیر است:

1- ویزای توریستی یا گردشگری

برای افرادی که مایل به ورود به آلمان با هدف دیدار با دوستان یا اقوام خود هستند. یا به قصد فقط گشت و گذار و تماشای مناطق زیبای آلمان به این کشور سفر می‌کنند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

2- ویزای جست‌و‌جوی شغل یا ویزای کار

ویزای کاری آلمان و ویزای جاب سیکر آلمان هر دو به دارندگان خود این امکان را می‌دهند که به آلمان بیایند و به دنبال کاری مناسب برای خود بگردند. اگر شغل دلخواه خود را پیدا کردند و به درآمد رسیدند می‌توانند در آلمان بمانند و درخواست اجازه اقامت دهند.

3- ویزای تحصیلی یا ویزای دانشجویی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان برای داوطلبانی است که قصد دارند برای ادامه تحصیلات خود به این کشور سفر کنند و در یکی از دانشگاه‌های آلمان درس بخوانند. پس از پایان دوران تحصیل در آلمان خود می‌توانند با گرفتن ویزای کار و اجازه اقامت در آلمان مستقر شوند.

با تماس با ما، مشاوره رایگان برای مهاجرت تحصیلی دریافت کنید.

4- ویزای تجاری

برای افرادی است که قصد خرید و فروش دارند و نیاز است که مدت زمان 90 روز الی 6 ماه در آلمان بمانند.

5- ویزای ترانزیت

برای آن دسته از افرادی است که برای رسیدن به کشور مقصد خود باید از طریق یکی از فرودگاه‌های آلمان اقدام کنند. یعنی نمی‌توانند از کشور خود مستقیم به کشور مقصد بروند و مجبور هستند که ابتدا به آلمان سفر کنند و سپس از یکی از فرودگاه‌های آلمان خود را به کشور مقصد برسانند.

6- ویزای دانشمندان مهمان یا محققان

برای افرادی است که برای مطالعه و تحقیق به کشور آلمان سفر می‌کنند و سعی در تکمیل اطلاعات و افزایش دانسته‌های خود را دارند و می‌خواهند پس از پایان دوره خود به کشور خودشان باز گردند.

7- ویزای درمان پزشکی یا ویزای سلامت

افراد بیماری که برای درمان مجبور هستند به آلمان سفر کنند از این ویزا استفاده می‌کنند و موظف هستند پس از پایان دوران درمان خود آلمان را ترک کنند مگر اینکه در طول مدت درمان خود درخواست اجازه اقامت داده باشند و مقیم آلمان شوند.

سخن پایانی

در انتها باید بگوییم کشور آلمان جز کشور‌های بسیار خوب در جهان است و امکان پیشرفت در این کشور بسیار زیاد است. پس اگر شما شرایط بالا را دارا هستید و به دنبال اخذ ویزای پیوست آلمان و بودن در کنار عزیزانتان هستید انتخاب بسیار خوبی برایتان محسوب می‌شود.

فقط به این مورد توجه کنید که درخواست خود را در زمان مناسبی ارائه کنید و تمام اسناد و مدارک لازم را از قبل تهیه کنید تا هنگام رفتن به سفارت هیچ دغدغه و نگرانی نداشته باشید. همچنین از شرایط مالی خود مطمئن باشید و به یاد ‌داشته باشید که هزینه‌های زندگی در یک کشور دیگر صددرصد بیش‌تر از کشور خودتان است.

پس خود را برای چالش‌های اقتصادی آماده کنید و سعی کنید از پشتوانه مالی خوبی چه در آلمان و چه در کشور خود برخوردار باشید.

لازم به ذکر است که قوانین برای پیوستن خانواده در آلمان پیچیده است و با توجه به شرایط شما متفاوت خواهد بود و می‌تواند موانعی را سر راه شما قرار دهد. هنگام روبرو شدن با موانع بهتر است از متخصصان کار بلد مانند وکلا و یا مشاوران در زمینه مهاجرت کمک بگیرید تا هم روند اخذ ویزای شما سریع‌تر انجام شود و هم در این راه بدون استرس و نگرانی قدم بردارید.

ما نیز در این مطلب سعی کردیم هرآنچه را که لازم است راجع به اخذ ویزای پیوست آلمان بدانید در اختیارتان قرار دادیم. امیدواریم خواندن این مطالب برای شما مفید و کارآمد باشد و مسیر را برایتان روشن‌تر از پیش کرده باشیم.

پیش از اقدام نیز می‌توانید از متخصصان امور مهاجرتی موسسه بینا کمک بگیرید تا با اطمینان خاطر بیشتر در این راه قدم بگذارید.

سوالات متداول درباره ویزای پیوست آلمان

ویزای دیدار مجدد خانواده‌ها برای پیوستن به یکی از اقوام یا شریک زندگی در آلمان را ویزای پیوست آلمان می‌گویند.

ویزای بلند مدت برای بزرگسالان 75 یورو و برای کودکان تا 18 سال 35 یورو هزینه دارد.

اینکه شخص مقیم آلمان بتواند از اقوام خود حمایت مالی کند. یعنی باید قادر باشد هزینه‌های زندگی شما در آلمان را بپردازد.

اجازه اقامت به دلایل خانوادگی معمولا‌ حداکثر تا یک سال صادر می‌شود ولی این امکان وجود دارد که برای تمام مدت زمانی که خانواده به زندگی مشترک ادامه می‌دهند تمدید شود.

مطالب پیشنهادی: